ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ανεπαρκές «επιτελικό» κράτος κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό.
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε δήλωσή του αναφέρει: «Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό και σ΄ άλλα σημεία τις τελευταίες ώρες από το ανεπαρκές “επιτελικό” κράτος της ΝΔ.
Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα , αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική προετοιμασία».
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία Ελπίς: Μπαίνει ο στρατός στην Αττική Οδό – Νέα ενημέρωση στις 20:00
Οικονόμου: Επιχειρούν στην Αττική 3.900 αστυνομικοί, 883 οχήματα της ΕΛΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.