ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον θάνατο ενός βρέφους 52 ημερών από κορονοϊό, το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο μόλις εννέα μέρες μετά την γέννηση του.
Νόσησε και η μητέρα, αλλά με ήπια συμπτώματα και νοσηλευόταν, η ίδια και το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι το οποίο εισήχθη με κορονοϊό στο νοσοκομείο μόλις την ένατη ημέρα από τη γέννησή του, στις 12 Δεκεμβρίου.
Αρχικά νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χρειασθεί η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ νεογνών του “Ιπποκράτειου”, όπου και παρέμεινε περίπου για 30 ημέρες, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.
Η μητέρα του νόσησε και εκείνη με COVID-19, αλλά εμφάνισε ήπια συμπτώματα και δεν χρειάστηκε η νοσηλεία της.
Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι δεν είχε γεννηθεί πρόωρα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.