ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επιπλέον 250 υπαλλήλους, μέσω της κινητικότητας, αναμένεται σύντομα να στελεχωθούν τα Δικαστήρια, οι Εισαγγελίες και οι Γενικές Επιτροπείες της χώρας.
Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, απλοποιείται η διαδικασία προκειμένου το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο να κρίνει τις υποβληθείσες αιτήσεις των προς μετάταξη υπαλλήλων, ταχύτερα και με απόλυτη διαφάνεια.
Με την εν λόγω ρύθμιση υλοποιείται προηγούμενη πρόβλεψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία τα Δικαστήρια εντάσσονται στην κινητικότητα αποκλειστικά ως φορέας υποδοχής ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την άμεση στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών.
Δείτε την τοποθέτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή:
Διαβάστε επίσης:
ΝΔ: Να συζητηθεί στην Ολομέλεια το πόρισμα της εξεταστικής για ΜΜΕ
ΕΛΑΣ.: Σε185 ανήλθαν οι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στη διάρκεια των εορτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Τρίτη μέρα ιστορικών ρεκόρ για τον Stoxx 600 – Μικρές απώλειες για τον DAX
- Google: Ο Ντέμης Χασάμπης πρόεδρος της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονας της Alphabet
- Υπόθεση Marfin: Αύριο εκδίδεται στην Ελλάδα η 46χρονη κατηγορούμενη από το Λονδίνο
- Mercedes: 140 A-Class σε ειδική, επετειακή τιμή!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.