Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, συμφώνησε την επέκταση της ναύλωσης με την CLdN Cobelfret για το πλοίο της, τύπου panamax bulker, Polymnia.
Η εταιρεία εξασφάλισε για το πλοίο της, το οποίο είναι κατασκευής του 2012, ναύλο στα 24.750 δολάρια την ημέρα από τις 15 Ιανουαρίου 2023 έως τις 15 Μαρτίου 2023. Η νέα ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2022.
Η Cobelfret πληρώνει σήμερα ναύλο 12.100 δολάρια την ημέρα .
Η Diana Shipping, η οποία κατέχει στόλο 35 πλοίων γνωστοποίησε ότι η ναύλωση του πλοίου Polymnia θα αποφέρει περίπου 8,5 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρόταση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τις συμπεριφορές δικηγόρων
- Θεσσαλία: 253 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική λόγω ισχυρών ανέμων
- Οδική ασφάλεια με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες – Κάμερες σε 8 επιλεγμένα σημεία της Αττικής και σε 10 γραμμές λεωφορείων
- Airbnb: Σε τροχιά ανόδου και μετασχηματισμού η βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα
