• Top Stories

    Αποκάλυψη στη Βουλή: Υπάρχουν εξωγήινοι στον Υμηττό

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (Φωτογραφία: Eurokinissi)

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (Φωτογραφία: Eurokinissi)


    Μετά τους διεμφυλικούς στη Βουλή κατέβηκαν και οι …εξωγήινοι. Αφορμή για το γεγονός αυτό στάθηκε  η αποστροφή του Προέδρου της ΝΔ κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

    Ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων μια ιστορία που του αφηγήθηκε ένας γιατρός, τον οποίο τον επισκέφτηκε για να ενημερωθεί. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, ένας νεαρός συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο γιατρό και του ζήτησε να τον βοηθήσει στην αλλαγή φύλου, επειδή μία φορά ανέβηκε στον Υμηττό και συνάντησε έναν εξωγήινο ο οποίος του… το ζήτησε.

    Η ατάκα αυτή του κ. Μητσοτάκη δεν έγινε αντιληπτή από τους βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι τον χειροκρότησαν, ωστόσο αμέσως όλοι πάγωσαν και το μόνο που ακουγόταν για λίγα λεπτά στην αίθουσα ήταν τα γέλια από όλες τις πτέρυγες.

    Το όλο θέμα, σύμφωνα με έμπειρους κοινοβουλευτικούς, χειρίστηκε έξυπνα ο πρωθυπουργός, ο οποίος είπε: «ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τρελούς και ψυχοπαθείς τους διεμφυλικούς» ζητώντας του να πάρει πίσω τα όσα είπε. Τέλος, αρκετοί «καραμανλικοί» και «σαμαρικοί» βουλευτές έκαναν λόγο στο περιστύλιο της Βουλής για τεράστια γκάφα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ο Καμμένος κρύβεται στη Βραζιλία για να μην ψηφίσει το ν/σ για την αλλαγή φύλου»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας αναζητά αριστερό άλλοθι για την σκληρή μνημονιακή ατζέντα που επιβάλει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπερψηφίστηκε το ν/σ για την αλλαγή φύλου στα 15 με 148 βουλευτές



    ΣΧΟΛΙΑ