• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ξύπνησε η κοπέλα που βιάστηκε στο Ζεφύρι – Βρέθηκαν οι συγγενείς της

    • NewsRoom


    Ανέκτησε τις αισθήσεις της και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, εξακολουθώντας να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη και εγκαταλελειμμένη στο Ζεφύρι, την περασμένη Τρίτη.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία γυναίκα που φέρεται να είναι η γιαγιά της κοπέλας εμφανίστηκε την Τρίτη στην Αστυνομία, δηλώνοντας πως είναι συγγενής της. Μαζί της ήταν ένα 8χρονο κορίτσι που φέρεται να είναι η μικρή αδερφή της κοπέλας.

    Η γιαγιά και το κορίτσι εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου δήλωσαν ότι αναζητούσαν την κοπέλα εδώ και μία βδομάδα και ότι την αναγνώρισαν από την τηλεόραση. Οι αστυνομικοί της έχουν πάρει ήδη κατάθεση για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της επίθεσης, ενώ η ίδια έχει δώσει στις Αρχές τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς της.

    Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η κοπέλα είναι Ελληνίδα, 22 ετών, έχει ένα αδερφάκι 8 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής. Όπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και δύο χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Metavallon: Ποια είναι η εταιρεία Useberry στην οποία επενδύει 200.000 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάχη σε πολλαπλά μέτωπα για το Ντυνάν: Το έντονο παρασκήνιο και ο ρόλος Φλαμπουράρη λίγο πριν την τελική ευθεία



    ΣΧΟΛΙΑ