• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΗΠΑ: Νεκρός αστυνομικός στο Ντένβερ από επίθεση ενόπλου – Ο δράστης εξουδετερώθηκε

    • NewsRoom


    Σε συναγερμό τέθηκε το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) η πόλη του Ντέβερ στις ΗΠΑ, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί κατά αστυνομικών από ένοπλο, μετά από κλήση που δέχτηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

    Για έναν νεκρό αστυνομικό κάνει λόγο ο σερίφης της κομητείας σε ανακοίνωσή του στο Twitter. Αναφέρει επίσης ότι πέντε αστυνομικοί και δύο πολίτες τραυματίστηκαν από την επίθεση. Νεκρός έπεσε και ο δράστης ύστερα από πυροβολισμό, αναφέρεται ακόμη στο Twitter. «Ο δράστης πιστεύεται ότι είναι νεκρός, δεν αποτελεί απειλή».

    Σύμφωνα με τις Αρχές, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στη τηλεφωνική κλήση από συγκρότημα κατοικιών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας δέχθηκαν τα πυρά ενόπλου με αποτέλεσμα πολλοί αστυνομικοί να τραυματιστούν. Ο δράστης κατάφερε αρχικά να διαφύγει και  οι Αρχές συνέστησαν στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

    «Κόκκινος συναγερμός. Όσοι πολίτες βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να βρουν καταφύγιο, να αποφύγουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από εξωτερικούς τοίχους», αναφέρει η ανάρτηση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

     



    ΣΧΟΛΙΑ