• Δελτία Τύπου

    Επτά προτάσεις δώρων για gadgetάκηδες

    • NewsRoom


    Εσείς τι δώρα προτιμάτε να παίρνετε (και να δίνετε) τα Χριστούγεννα; Εντάξει, καλά τα βιβλία, καλά και τα γλυκά, όμως ας είμαστε ειλικρινείς: ακόμα καλύτερα είναι τα gadgets! Αυτές οι τελευταίας τεχνολογίας συσκευές που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο… πολύχρωμη! Αν έχετε κάποιον φίλο ή κάποια φίλη, ή ακόμα και έναν συγγενή που είναι… gadgetάκιας, τα παρακάτω gadgets μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό δώρο στις γιορτές:

    HUBSAN Mini H107C+ – Drone με Κάμερα, 54,99€

    Όλοι τρελαίνονται με τα drones! Άλλοι τα βλέπουν απλά σαν παιχνίδι, άλλοι τα χρησιμοποιούν για πρακτικούς λόγους, εκμεταλλευόμενοι την κάμερα, όμως κανέναν δεν αφήνουν αδιάφορο!

    Ακουστικά Κεφαλής DeFunc Mute Gold – Ασύρματα Bluetooth, 149€

    Τα παλιού τύπου ακουστικά (που νομίζαμε ότι… έφαγαν τα ακουστικά-ψείρες) είναι και πάλι στη μόδα, και ειδικά όταν είναι και ασύρματα, τότε ακόμα καλύτερα!

    Φορητός Ασύρματος Εκτυπωτής – HP Sprocket Z3Z91A Λευκό, 139€

    Γιατί να μπλέκουμε με καλώδια; Τώρα ο καθένας μπορεί να έχει έναν εκτυπωτή που εκτυπώνει εύκολα και άνετα όπου και όπως θέλουμε!

    Smartwatch Samsung Gear Sport Μπλε/Mαύρο,349€

    Τα “έξυπνα” ρολόγια διαθέτουν μία σειρά από χρήσιμες λειτουργίες (πέρα φυσικά από το να λένε την ώρα) και αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε άνθρωπο που λατρεύει τα gadgets!

    ACTIVITY TRACKER SBS HEART RATE, Μπλε, 69.99€

    Ένα ιδανικό αξεσουάρ για όσους ασκούνται τακτικά, καθώς μετρά τους παλμούς της καρδιάς και άλλες ζωτικές λειτουργίες, βοηθώντας μας να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα εξάσκησής μας στα δικά μας μέτρα.

    ACTIVITY TR GARMIN VIVOSMART 3, Μαύρο, 149.99€

    Ένα ακόμα αξεσουάρ για τους gadgetάκηδες που ενδιαφέρονται και για τη σιλουέτα τους! Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS του για να μετρά με ακρίβεια πόσο τρέχουμε, κάνουμε ποδήλατο ή περπατάμε, κάνοντας την άσκηση… παιχνίδι!

    3Doodler Start Essentials Pen Set – 3D Pen, 56.99€

    Ό,τι πρέπει για το παιδί που όταν μεγαλώσει θα γίνει gadgetάκιας! Ένα τρισδιάστατο στιλό που ενισχύει τη δημιουργικότητα των παιδιών, επιτρέποντάς τους να κάνουν τις δικές τους κατασκευές από πλαστικό γρήγορα και με ασφάλεια.



    ΣΧΟΛΙΑ