• Πολιτική

    Η φτηνή βιντεοταινία των 80s: Όταν ο συντροφικός Τύπος την «πέφτει» στη γραβάτα


    Με ένα καυστικό σχόλιο υποδέχτηκε η Εφημερίδα των Συντακτών την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, το βράδυ της Παρασκευή. Σε άρθρο με τίτλο «Ρόδα, τσάντα και γραβάτα» χαρακτηρίζει τη φιέστα του πρωθυπουργού «σαν φτηνή βιντεοταινία των 80s», «σαν εκείνες που έβγαιναν με το σωρό στα βίντεο-κλαμπ και γυρίζονταν μέσα σε μερικές μέρες».

    Κάνει λόγο για «φτηνά σόου» που «μόνο θυμηδία προκαλούν και στο τέλος κάνουν περισσότερο κακό από καλό. Ειδικά αν στραβώσουν τα πράγματα».

    Το σχόλιο της εφημερίδας καταλήγει: «Ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα και μετά πάμε όλοι στο Ζάππειο. Προς το παρόν πήγαν εκεί μόνο οι υπουργοί και οι βουλευτές».

    Και να προσθέσουμε ότι από το φτηνό σόου έλαμψε δια της απουσίας του ο πρωταγωνιστής της «επιτυχίας»: ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στον οποίο ο πρωθυπουργός έδωσε «άδεια» -όπως είπε- για να ξεκουραστεί από την ολονύχτια διαπραγμάτευση.

    Κι ας περίμεναν οι συνεργάτες του ότι θα πήγαινε απευθείας από το αεροδρόμιο στο Ζάππειο, για να ενημερώσει τους βουλευτές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αλέξης, ο Πάνος η γραβάτα και η πρόταση γάμου στη Μπέτυ Μπαζιάνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μείναμε με τη… γραβάτα – Η «φιέστα» στο Ζάππειο και τα παραλειπόμενα μιας σκληρής συμφωνίας



    ΣΧΟΛΙΑ