• Πολιτική

    Ένταση στα Χανιά στα εγκαίνια των νέων γραφείων των ΑΝΕΛ: Πολίτες αποδοκίμασαν την Έλενα Κουντουρά (video)

    Κουντουρά

    Έλενα Κουντουρά, υπουργός Τουρισμού


    Την έντονη δυσαρέσκειά τους απέναντι στους ΑΝΕΛ για τη στάση του κόμματος του Πάνου Καμμένου εξέφρασαν διαδηλωτές στα Χανιά, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με ευκαιρία τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στην πόλη της Κρήτης.

    Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, που παρευρέθηκε για στην εκδήλωση, καθώς και άλλα μέλη των ΑΝΕΛ, κατά την είσοδό τους στα γραφεία.

    “Όλοι κάνουν τις επιλογές τους και νομίζω ότι είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και γνωρίζουμε τι είναι το καλό για την πατρίδα. Εμείς στην πρόταση δυσπιστίας που έγινε από την αξιωματική αντιπολίτευση, που τη θεωρώ μια ενέργεια καθαρά υποκριτική, οι ΑΝΕΛ δεν υποκύψαμε στον εκβιασμό. Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση, στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση. Χρησιμοποίησαν το τελευταίο τους θεσμικό όπλο, τώρα που η Ελλάδα, από τον Αύγουστο και μετά, αλλάζει σελίδα», ανέφερε η κ. Κουντουρά.

    «Θέλω να σας θυμίσω ότι με δική τους ευθύνη μπήκαμε στα Μνημόνια. Εμείς καταφέραμε να έχουμε πρόοδο και ανάπτυξη. Τον Αύγουστο λοιπόν βγαίνουμε από τα Μνημόνια, πολύ σταθεροί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό, οδηγούμε την Ελλάδα στην ανάπτυξη και το πιο σημαντικό έχουμε μια έντιμη συνεργασία, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και οι Οικολόγοι Πράσινοι, για να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια και να την οδηγήσουμε στην ανάπτυξη. Αυτή η έντιμη συνεργασία συνεχίζεται και είμαστε σταθεροί τις δεσμεύσεις μας. Όταν τον Αύγουστο η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα, για την αξιωματική αντιπολίτευση διακυβεύεται το πολιτικό της μέλλον. Δεν υποκύπτουμε, οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκάθαρες θέσεις τις οποίες έχει ανακοινώσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρα όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας», ανέφερε η υπουργός και συνέχισε:

    «Η πρόταση μομφής ήταν υποκρισία. Αν έπεφτε η κυβέρνηση σήμερα, η αντιπολίτευση τι θα έκανε, δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της… Αν και εφόσων έρθει η συμφωνία στη Βουλή οι ΑΝΕΛ δεν θα την ψηφίσουν».

    ΔΙΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρώτη δοκιμασία για Ζάεφ: Στη Βουλή των Σκοπίων το νομοσχέδιο για τη συμφωνία 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται η «διάλυση» των ΑΝΕΛ: Άλλα 12 στελέχη από τη Δυτική Μακεδονία εγκαταλείπουν τον Πάνο Καμμένο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ακτιβιστές πέταξαν σανό στα γραφεία των ΑΝΕΛ



    ΣΧΟΛΙΑ