• Gossip

    My Style Rocks: Η αντίδραση της Υβόννης Ντόστα και το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη (video)

    • NewsRoom


    Η Ιωάννα Τούνη έφτασε ένα βήμα από τη νίκη, στο μεγάλο τελικό του «My style rocks», χάνοντας στο τέλος από την Ραμόνα Βλαντή, με βάση την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

    Λίγο πριν την ανακοίνωση της νικήτριας, η αγωνία είχε ανέβει μεταξύ των διαγωνιζόμενων. Η Ευαγγελία Αραβανή αποφάσισε να αποκαλύψει τα δύο ονόματα των κοριτσιών που συγκέντρωσαν τους περισσότερους ψήφους. Πρώτο ακούστηκε το όνομα της Ιωάννας Τούνη, κάτι που έκανε την Ραμόνα Βλαντή να ξεσπάσει σε κλάματα. Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκε η Υβόννη Ντόστα να αναρωτιέται: «Είναι η πρώτη; Κέρδισε τώρα αυτή;», με τις υπόλοιπες παίκτριες να σιγοψιθυρίζουν μεταξύ τους.

    Δείτε το στιγμιότυπο:

    Πάντως μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη της Ραμόνας Βλαντή, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα τρυφερό μήνυμα στο προφίλ της στο Ιnstagram, ευχαριστώντας όσους την στήριξαν.

    «Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Hρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella. Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ #mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;» έγραψε χαρακτηριστικά αναρτώντας μια φωτογραφία μαζί τους.

    Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

    View this post on Instagram

    Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella ❤️ Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ ??#mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;

    A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : My Style Rocks: Το μήνυμα της νικήτριας Ραμόνας στους φίλους της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ