• LIFE&STYLE

    PUMA Select: Μια αναπάντεχη καλοκαιρινή επίσκεψη στο κέντρο του Κολωνακίου!

    • NewsRoom


    Στην πιο in-fashion περιοχή της Αθήνας, στο κέντρο του Κολωνακίου, βιώσαμε πρόσφατα μια συναρπαστική shopping εμπειρία, που μας θύμισε τι θα πει fashion style και μας γέμισε με πολλά select items και glamour εντυπώσεις!

    Μεταξύ των οδών Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ, συναντήσαμε το ολοκαίνουριο flagship store της PUMA, σε ένα χώρο που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο ναός του sportstyle!

    Φτάνοντας στο PUMA Select για τις καλοκαιρινές μας αγορές, ήρθαμε αντιμέτωποι με Premium & Athletic συλλογές σε ένα σκηνικό, άκρως εντυπωσιακό! Σε κάθε του γωνιά PUMA Select, ανακαλύψαμε τη μόδα να συνδυάζεται με το athleisure, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που ισορροπεί ανάμεσα στα όρια του sport-luxe και των σύγχρονων έργων τέχνης.

    Εδώ γνωρίσαμε τις τελευταίες collections της εταιρείας, συλλεκτικές & mainstream εκδόσεις του αγαπημένου Suede sneaker, συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστές και παγκόσμιους trend setters όπως η Selena Gomez, o Weeknd, η Cara Delevingne και πολλοί ακόμη. Εδώ βρήκαμε και την τελευταία συνεργασία της PUMA με την ανατρεπτική Rihanna, που φέτος το

    καλοκαίρι μας προτρέπει να ζήσουμε ατελείωτες surfing στιγμές με τη νέα της συλλογή που συνδυάζει το motorsport και τη θηλυκότητα με το surf style.

    Σε πιο μινιμαλιστικούς τόνους, γνωρίσαμε την urban collection της σχεδιάστριας Shantell Martin που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά με τον κόσμο των καλών τεχνών! Εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90, η σχεδιάστρια δημιουργεί και μας παρουσιάζει τα signature items με logos και μορφές που εντυπωσιάζουν για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

    Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στο PUMA Select, ξεπρόβαλαν τα εντυπωσιακά σχέδια και οι summer pastel αποχρώσεις της συλλογής PUMA x Sophia Webster. Η collection

    με το χαρακτηριστικό κομψό και παιχνιδιάρικο ύφος της και με handmade μοτίβα, μας ενθουσίασε προτρέποντας τις πιο fancy summer αγορές!

    Εδώ ξεχωρίσαμε και την προσωπική συλλογή του πολυτάλαντου ‘’The Weeknd”, ο οποίος φέτος παίρνει έμπνευση από τις παγκόσμιες περιοδείες του στις 4 γωνιές του κόσμου και δημιουργεί, inspired κομμάτια γεμάτα χρώματα, camo στοιχεία με premium υφάσματα που φέρνουν την υπογραφή του και την ποιότητα της PUMA.

    ‘’Το παρελθόν συναντά το παρόν και το μοντέρνο συναντά τo διαχρονικό’’. Μια συλλογή , συνώνυμο της ανδρικής fashion αισθητικής!

    Αναμφίβολο συμπέρασμα της επίσκεψης στο PUMA Select , οι exclusive συλλογές της PUMA αλλά και το ιδιαίτερο feeling που σου δίνει το κατάστημα όσο το ανακαλύπτεις! Το χρυσό κυριαρχεί και ενώνεται με τα χρώματα της κάθε συλλογής, δημιουργώντας ένα συγκλονιστικό σύνολο που μαγνητίζει τα βλέμματα!

    Η συνάντηση με το νέο flagship store της PUMA, μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού μας για πολύ σύντομα. Για όλους εμάς που δηλώνουμε fashion lovers, o προορισμός μας έχει πλέον τη δική του ταυτότητα. PUMA Select!

    Βρες το νέο PUMA Select στα social:

    Fb: PUMA Select by AYCE

    Instagram: selectbyayce



    ΣΧΟΛΙΑ