• LIFE&STYLE

    Πώς να υιοθετήστε το animal trend το 2018 (pics)

    • NewsRoom


    Εάν υπάρχει μία κατηγορία μοτίβων που πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στην καθημερινότητά σας αυτή τη σεζόν είναι τα animal prints! Βάλτε στην άκρη τις όποιες προκαταλήψεις είχατε, καθώς φέτος η μόδα γίνεται πραγματικά… wild. Οι πασαρέλες τον προηγούμενο Σεπτέμβριο γέμισαν από κηλίδες και λωρίδες κάθε είδους άγριου ζώου, από λεοπαρδάλεις, φίδια και ζέβρες μέχρι τίγρεις, σε διάφορα χρώματα.

    Τα μοτίβα αυτά αποπνέουν δύναμη, αισθησιασμό και ανεξαρτησία, έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται παντού, οποιοδήποτε κι αν είναι το στιλ σας, από αυστηρό chic μέχρι grunge και casual, ενώ δείχνουν εξίσου κομψά ακόμα κι όταν συνδυαστούν με ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Εάν κάποιες από εσάς έχετε ενδοιασμούς στο να τα υιοθετήσετε, θα ανακαλύψετε παρακάτω όλα τα tips που χρειάζεστε για να απελευθερωθείτε και να βγάλτε προς τα έξω τον πιο σαγηνευτικό και eccentric εαυτό σας.

    Ο βασικότερος και πιο σημαντικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι να τα αντιμετωπίζετε, όπως ακριβώς ένα μαύρο ρούχο και να τα αντιμετωπίζετε ως έναν καμβά, πάνω στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε outfits που ταιριάζουν στη δική σας προσωπικότητα!

    Basic Tips

    • Πάντα σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε ποιοτικά υφάσματα. Πρέπει να ανακαλύπτετε ό,τι πιο κομψό και ντελικάτο υπάρχει στην αγορά, ώστε το print να δείχνει chic κι όχι φτηνό.
    • Αποκτήστε ένα διαχρονικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας, όπως ένα animal print παλτό σε γήινες αποχρώσεις.
    • Αναδείξτε οποιοδήποτε μονοχρωματικό σύνολο και ιδιαίτερα τα total black looks.
    • Συνδυάστε το με άλλα  prints, όπως πουά, καρό και ρίγες.
    • Μην ξεπερνάτε τον χρυσό κανόνα των τριών χρωμάτων, διότι κινδυνεύετε σε υποπέσετε σε… στιλιστικά ολισθήματα.
    • Θα πρέπει τα αξεσουάρ με τα οποία συνδυάζετε τα animal κομμάτια σας να είναι σε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, καφέ, μπεζ και λευκό.
    • Μπορείτε να δώσετε έξτρα ένταση στο look σας με πινελιές έντονου χρώματος, όπως το ροζ, το κόκκινο, το πράσινο και το πορτοκαλί. Ωστόσο, επιλέξτε μόνο ένα από αυτά τα χρώματα!

    For Beginners

    Εάν δοκιμάζετε το animal print πρώτη φορά, βάλτε ένα τέτοιο ρούχο και κρατήστε το υπόλοιπο σύνολο μονόχρωμο, αλλά ίδιας απόχρωσης με το μοτίβο. Ένας πολύ εύκολος και stylish τρόπος να υιοθετήσετε την τάση είναι με ανάλογα αξεσουάρ. Από μία tote τσάντα που θα έχετε μαζί σας όλη ημέρα μέχρι ένα ζευγάρι σέξι ψηλοτάκουνα για βραδινές εμφανίσεις. Συνδυάστε τα με τζιν παντελόνια, με pants suits σε ουδέτερες αποχρώσεις, μαύρα μίνι ή μάξι φορέματα. Σε καμία περίπτωση μη συνδυάζετε animal ρούχα με αντίστοιχα αξεσουάρ. Θα φτιάξετε ένα look υπερβολικό και τελείως βαρετό. Για τα παπούτσια και τις τσάντες, ισχύει ακριβώς ο ίδιος κανόνας, δηλαδή τα υπόλοιπα ρούχα θα πρέπει να είναι μονόχρωμα, ουδέτερα και μίνιμαλ.

    Ακόμα μπορείτε να διαλέξετε κάποιο φουλάρι ή κασκόλ το οποίο θα συνδυάσετε με το μαύρο, καμηλό ή κόκκινο παλτό σας, το δερμάτινο ή jean jacket σας. Δε χρειάζεται να ταιριάζει με το σύνολο που φοράτε από κάτω, αφού μόλις βγάλετε το πανωφόρι σας θα βγάλετε και το φουλάρι.

    Casual Days

    Πολλές από εσάς νομίζετε ότι τα μοτίβα αυτά είναι μόνο για βραδινές εξόδους. Ξανασκεφτείτε το όμως, καθώς μπορείτε να τα προσθέσετε και στις casual εμφανίσεις σας, όπως τη βόλτα σας στην αγορά, τον καφέ με μία φίλη ή το σινεμά το απόγευμα. Το βασικό είναι να διαλέξετε κομμάτια που είναι παιχνιδιάρικα, όχι όμως πολύ φανταχτερά και σέξι. Για παράδειγμα μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μπλουζάκι ή φούτερ σε animal print μαζί με ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια. Ακόμα, μια καλή ιδέα είναι μία midi λεοπάρ φούστα, συνδυασμένη με μίνιμαλ κομμάτια και cool παπούτσια, όπως slippers ή ankle boots.

    Επιπλέον, δοκιμάστε και τα printed φορέματα, αρκεί η γραμμή τους να είναι daywear και όχι αποκαλυπτική και επίσημη, όπως κάποιο κρουαζέ με μακριά μανίκια ή κάποιο shirt dress.

    Office Hours

    Πείτε «ναι» στην πιο hot τάση της σεζόν και στο γραφείο. Προσοχή όμως στο κομμάτι που θα επιλέξετε και στον συνδυασμό. Θα πρέπει να είναι σε πολύ απλή και λιτή γραμμή και διακριτικό. Επιλέξτε σκούρους τόνους όπως το καφέ λεοπάρ και αποφύγετε το κόκκινο ή πράσινο. Προτιμήστε κάποιο top -ένα πουκάμισο για παράδειγμα- μαζί με παντελόνι κουστουμιού ή μία pencil φούστα, ενώ για περισσότερη κάλυψη συνδυάστε το με ένα σακάκι. Μπορείτε να φορέσετε και μία midi φούστα ή ένα straight fit παντελόνι σε κάποιο σκούρο animal print, μαζί με κάποιο ζιβάγκο ή πουκάμισο σε μαύρο ή καφέ χρώμα.

    Νight Out

    Για τις βραδινές εξόδους νιώστε λίγο πιο ελεύθερες και αναδείξετε τη θηλυκότητα μέσα από bodycoon φορέματα σε animal prints, παντελόνες κι εντυπωσιακά tops. Εναλλακτικά, προτείνουμε μονόχρωμα σύνολα με killing γόβες σε κάποιο μοτίβο και ασορτί clutch bag. Δώστε προσοχή στα αξεσουάρ και στο μακιγιάζ και κρατήστε τα σε διακριτικά επίπεδα, ώστε να φτιάξετε κομψά και όχι κιτς σύνολα.

    Matching Animals

    Οι σχεδιαστές φέτος πρότειναν total και head-to-toe σύνολα που είτε αποτελούνταν από κομμάτια στο ίδιο μοτίβο ή συνδύαζαν διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους όπως λεοπάρ με τιγρέ. Δοκιμάστε το μόνο εάν ταιριάζει στο χαρακτήρα και την αισθητική σας καθώς πρόκειται για μία προχωρημένη άποψη. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να δημιουργήσετε σετ σε ίδιο σχέδιο, όπως μπλούζα και παντελόνι, που θα μοιάζει με ολόσωμη φόρμα. Διαφορετικά παίξτε με διαφορετικά μοτίβα ίδιων αποχρώσεων.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δέκα φθινοπρωινά trends που θα βρείτε στα ZARA (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβουλές και ιδέες για το τι να φορέσετε στο γραφείο το φθινόπωρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα φορέσετε το λευκό χρώμα και τo φθινόπωρο



    ΣΧΟΛΙΑ