• LIFE&STYLE

    Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου είναι κούκλος και…25 χρονών! (pics)

    • NewsRoom
    αναστασοπουλος-καινουργιου

    Κατερίνα Καινούργιου και Νάσος Αναστασόπουλος


    Μετά από αρκετό διάστημα, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται ξανά σε σχέση! Το νέο της αγόρι είναι νέος, ωραίος και ονομάζεται Νάσος Αναστασόπουλος.

    Ο όμορφος και 25 ετών Νάσος, δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί μόλις μερικούς μήνες, ενώ ο φακός τους «εντόπισε» στο νησί της Νάξου να χαλαρώνουν και να κάνουν βόλτες χεράκι χεράκι.

    Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία τους, η οποία υπήρξε εξώφυλλο στο περιοδικό HELLO!, προκάλεσε μια κόντρα μεταξύ πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1 και του περιοδικού.

    Πιο συγκεκριμένα, γνωστή πανελίστρια της πρωινής εκπομπής έκανε το εξής σχόλιο:

    «Δεν ξέρω αν την πέτυχε τυχαία ο φακός γιατί η Κατερίνα ξέρει από αυτά, αλλά είναι ωραίο το αγόρι της νομίζω…»!

    Η απάντηση-καταπέλτης του περιοδικού ήρθε μέσω Instagram και ήταν η εξής:

    «Προς κάθε ενδιαφερόμενο, πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ή διαδικτυακής ιστοσελίδας… Όχι, το θέμα της κ. Κατερίνας Καινούργιου δεν ήταν στημένο, δεν στήθηκε η κ. Καινούργιου χαμογελαστή στο φακό μας και καλό είναι να δεχόμαστε την αποκλειστικότητα του εκάστοτε περιοδικού και όχι να την υποβιβάζουμε! Επίσης, ένας διεθνής τίτλος σαν το Hello! δεν κάνει εξώφυλλα με φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα. Το όνομα του φωτορεπόρτερ είναι Παύλος Καραμπάτσης. Το ότι δημοσιογράφοι και μη, έχουμε τηλεοπτικό ή διαδικτυακό λόγο, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να «πυροβολούμε» συνειδήσεις στον αέρα… Ευχαριστούμε!»

    View this post on Instagram

    Προς κάθε ενδιαφερόμενο, πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ή διαδικτυακής ιστοσελίδας… Όχι, το θέμα της κ. Κατερίνας Καινούργιου δεν ήταν στημένο, δεν στήθηκε η κ. Καινούργιου χαμογελαστή στο φακό μας και καλό είναι να δεχόμαστε την αποκλειστικότητα του εκάστοτε περιοδικού και όχι να την υποβιβάζουμε! Επίσης, ένας διεθνής τίτλος σαν το Hello! δεν κάνει εξώφυλλα με φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα. Το όνομα του φωτορεπόρτερ είναι Παύλος Καραμπάτσης. Το ότι δημοσιογράφοι και μη, έχουμε τηλεοπτικό ή διαδικτυακό λόγο, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να «πυροβολούμε» συνειδήσεις στον αέρα… Ευχαριστούμε! #internationalmagazine #summerissue #exclusivities #hola #hello

    A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Forbes: Στην κορυφή με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς ο Τζορτζ Κλούνεϊ λόγω… τεκίλας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς είναι η Ζέτα Δούκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ; (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγινε της τρελής: Μαλλιοτράβηγμα για μια selfie μπροστά στη Fontana di Trevi!



    ΣΧΟΛΙΑ