• LIFE&STYLE

    Μέχρι και μέλος βασιλικής οικογένειας παρενόχλησε σεξουαλικά ο Κέβιν Σπέισι

    • NewsRoom


    Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθε στο φως κατά του Κέβιν Σπέισι και μάλιστα αφορά μέλος βασιλικής οικογένειας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας, Άρι Μπεν αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον γνωστό ηθοποιό.

    Το περιστατικό έγινε μετά την τελετή της απονομής του Νόμπελ Ειρήνης, το 2007, όπου ο διάσημος ηθοποιός ήταν παρουσιαστής. «Είμαι γενναιόδωρος άνθρωπος, αλλά αυτό ήταν κάτι περισσότερο απ’ αυτό που είχα στο νου μου», δήλωσε ο Μπεν, που μέχρι πέρυσι ήταν παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ.

    Σύμφωνα με τον Μπεν, οι δυο τους είχαν μια εξαιρετική συνομιλία και έκατσαν δίπλα. «Μετά από πέντε λεπτά είπε να πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια, έβαλε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και έπιασε τα γεννητικά μου όργανα». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τον απώθησε, λέγοντάς του «εεε, μάλλον μετά».

    άρι μπεν
    Άρι Μπεν

    Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση από αρκετούς άντρες. Ο εκπρόσωπός του είχε πει τον περασμένο μήνα ότι παίρνει τον αναγκαίο χρόνο για να κάνει θεραπεία. Σε έρευνα που έκανε το θέατρο Old Vic του Λονδίνου, 20 άτομα κατήγγειλαν τον Σπέισι για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ δύο περιπτώσεις διερευνά η αστυνομία του Λονδίνου.

    House of Cards
    Σκηνή από το House of Cards με τον Kevin Spacey

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακόμα μια κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης από τον Κέβιν Σπέισι ερευνά η Σκότλαντ Γιαρντ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αμήχανη στιγμή που η Βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε παρόμοια ρούχα με τους καλεσμένους της (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέβιν Σπέισι: 20 προσωπικές μαρτυρίες για ανάρμοστη συμπεριφορά



    ΣΧΟΛΙΑ