• Ροή Ειδήσεων

    Συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

    • NewsRoom


    Υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδριάζει αύριο την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

    Παράλληλα, σχετικά με την κίνηση του Π.Καμμένου να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  για το επεισόδιο που προκλήθηκε από την τούρκικη πλευρά στα Ίμια, διευκρινίζεται από πηγές ότι “ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο και δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον υπουργό”

    Ο ΥΕΘΑ, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο, τον αρμόδιο τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

    Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο παρουσία των ΥΠΕΞ και ΥΕΘΑ και κεκλεισμένων των θυρών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ίμια: Αυτό είναι το φυλάκιο που φτιάχνουν οι Τούρκοι απέναντι από τις βραχονησίδες (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα βίντεο-ντοκουμέντο που «καίνε» την τουρκική πλευρά: Οι κινήσεις πριν και μετά το επεισόδιο στα Ίμια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Εμφανίστηκε» ο Καμμένος: Η συμπεριφορά της Τουρκίας ξεπερνά τα όρια του ανεκτού!



    ΣΧΟΛΙΑ