• City Stories

    Εβδομαδιαίο μενού: Τι θα μαγειρέψω σήμερα;

    • NewsRoom
    fagito oikonomia


    Είναι σημαντικό να οργανώνουμε το εβδομαδιαίο μας μενού για να ξέρουμε τι θα μαγειρέψουμε. Εμείς σας προτείνουμε όχι μόνο τα απλά, γνωστά πιάτα αλλά σας δίνουμε και πιο πρωτότυπες συνταγές για κάτι διαφορετικό στο τραπέζι σας.

    1. Ζυμαρικά με λαχανικά – Mακαρόνια ή χυλοπίτες με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και τυρί κρέμα. Επίσης δείτε πώς θα φτιάξετε γρήγορα μια σαλάτα με μακαρόνια, μπρόκολο και φέτα.

    Εβδομαδιαίο μενού: Τι θα μαγειρέψω σήμερα;

    2. Κρέας κόκκινο– Μπορείτε να φτιάξετε το παραδοσιακό κοκκινιστό της μαμάς, ή να φτιάξετε με κιμά, burgers. Εμείς σας προτείνουμε 8 διαφορετικά μπέργκερ για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει.

    3. Όσπρια– Θέλετε τις απλές φακές ή τα φασόλια σούπα ή μήπως μια συνταγή με Φακές με κους κους και ντοματίνια ;

    4. Ψαρικά– Ένα ψάρι ψητό στον φούρνο με λίγο λάδι, λεμόι και κρεμμύδι ξέρετε να το κάνετε. Αν όμως βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια η συνταγή  γαρίδες με ρύζι  θα σας ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και τα παιδιά σας.

    Εβδομαδιαίο μενού: Τι θα μαγειρέψω σήμερα;

    5. Λαχανικά και λαδερά– Το απλό είναι να μαγειρέψετε φασολάκια λαδερά ή αρακά ή να επιχειρήσετε μια πρωτότυπη τάρτα λαχανικών με ζύμη από κινόα, που έχει μεγάλη θρεπτική αξία

    6. Κοτόπουλο–  Μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό, παραδοσιακό κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο ή να δοκιμάσετε μια εύκολη και διαφορετική συνταγή με πικάντικο κοτόπουλο στα γρήγορα με γιαούρτι, τσίλι και κρεμμύδι. Επίσης μπορείτε να δείτε εδώ, 8 φρέσκα πιάτα (με τις συνταγές τους) αν σας περίσσεψε κοτόπουλο.

    7. Κρέας Αρνίσια παϊδάκια στα γρήγορα με σάλτσα ρόκας και μαϊντανού

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγανά onion rings: Πώς θα φτιάξεις τηγανητά κρεμμύδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα φορέσεις το λευκό τον χειμώνα: 12 total white looks

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 10 μυστικά των καλοντυμένων γυναικών



    ΣΧΟΛΙΑ