• Business

    STAYIA FARMS : Συνεργασίες με Hilton και ελληνικά σουπερμάρκετ


    Δυναμική ανάπτυξη στην ελληνική αγορά και συντονισμένες κινήσεις στις αγορές του εξωτερικού πραγματοποιεί φέτος η STAYIA FARMS με το μέλι Vassilissa και τα νέα προϊόντα της.
    Ειδικότερα, η εταιρεία πραγματοποεί συζητήσεις με τον ξενοδοχειακό όμιλο Shangri-La στο όποιο μεταξύ άλλων ανήκει και το μάνατζμεντ τα Hilton για να προμηθεύει μέλι για τα πρωινά, συνεργασία που αναμένεται να ενισχύσει τις χονδρικές πωλήσεις της εταιρείας.
    Ο όμιλος Shangri-La διαθέτει και διοικεί περισσότερα από 90 ξενοδοχεία στον Ειρηνικό, τη Βόρειο Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, προσθέτοντας συνεχώς και νέα ξενοδοχεία στο δυναμικό του.

    stayia1

    Σήμερα τα προϊόντα της STAYIA FARMS έχουν παρουσία σε 9 ευρωπαϊκές χώρες Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, ΗΠΑ και Καναδά και στη Βρετανία βρίσκονται στα Harrods και τα Shelfridges. Το Δεκέμβριο του 2015 επιλέχθηκαν από την Paris-Bas για επιχειρηματικό δώρο σε 162 πελάτες της, αλλά και από τα harrods για το πολυτελές καλάθι δώρου.

    Στις αγορές του εξωτερικού κύριο προϊόν της εταιρείας είναι το ελληνικό θυμαρίσιο μέλι με βρώσιμα φύλλα χρυσού 24 καρατίων, το «Vasilissa» . Πρόκειται για έναν από τους πρώτους τρεις κωδικούς προϊόντων της εταιρείας (τα άλλα δύο προϊόντα ήταν το θυμαρίσιο μέλι και ο βασιλικός πολτός), ενώ σήμερα το σύνολο των προϊόντων που διακινεί είναι 20.

    karipidis

    Όπως δηλώνει ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Γ. Καρυπίδης, “ξεκινήσαμε ευτυχώς από το Μάιο την ανάπτυξή μας στην ελληνική αγορά με μια συνεργασία με τα σουπερμάρκετ Βασιλόπουλος για 5 από τα προϊόντα μας, 5 διαφορετικά είδη μελιού με προσμίξεις. Μέλι με goji berry, με κόκκινη πιπεριά , με δάκρυα μαστίχας, με άνθη λεβάντας και με μαύρη τρούφα τα οποία πωλούνται σε προσιτή τιμή, στα 5,5 ευρώ τα 460 γρ. Και λέω ευτυχώς γιατί η ανάπτυξη στη ελληνική αγορά, με τα σουπερμάρκετ και τον τουρισμό μας βοήθησε να αντισταθμίσουμε τις μειωμένες εξαγωγές που είχαμε το καλοκαίρι λόγω των capital controls. Ετσι το 2015 αναμένουμε διπλάσιες πωλήσεις από το 2014, στο οποίο ο τζίρος μας ήταν 200.000 ευρώ”.

    poltos

    Ηδη από τον Οκτώβριο το παστέλι της εταιρείας βρίσκεται στα σουπερμάρκετ Μασούτης και στα σχέδια για το 2016 είναι να τοποθετήσει τα προϊόντα της και σε άλλα ελληνικά σουπερμάρκετ, και ήδη συζητά με Σκλαβενίτη, Mymarket, ΕΛΟΜΑΣ και Smile.
    Στα νέα προϊόντα που η εταιρεία προγραμματίζει για φέτος, είναι η μπάρα με καινοτόμες προσμίξεις αλλά και ελαιόλαδο με ιδιαίτερου design και αισθητικής συσκευασία στην τιμή των 10 ευρώ το κιλό.

    Stayia Farm korniza Vasilissa
    Τα προϊόντα STAYIA FARMS παράγονται στην οικογενειακή βιολογική φάρμα στην Εύβοια,με «ναυαρχίδα» το μέλι 24 καρατίων που πωλείται στην τιμή των 40 ευρώ τα 250 γρ.

    «Ο βρώσιμος χρυσός είναι πραγματικός χρυσός καθαρότητας 24 καρατίων σε πολύ λεπτά φύλλα, τα οποία είναι γνωστά για τις πλούσιες αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, ενώ η γεύση δεν αλλάζειτου είναι αυτή του θυμαρίσιου μελιού» εξηγεί ο κ. Καρυπίδης. Η ευεργετική του δράση μεταφέρεται στον οργανισμό μέσω της ουσίας γ-PGA αντιμετωπίζοντας δραστικά, σύμφωνα με έρευνες, τις ελεύθερες ρίζες. Το προϊόν αυτό δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά αφού εξ αρχής στοχεύσαμε τις luxury αγορές του εξωτερικού.



    ΣΧΟΛΙΑ