• Business

    Ποιο πρώην στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας πουλάει τη βίλα του στη Μύκονο;


    Ο κ. Γιώργος Παπούτσης μέχρι πριν από λίγα χρόνια δούλευε στην Εθνική Τράπεζα. Ως γενικός διευθυντής της εταιρίας διαχειρίσεων αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής με σημαντική εμπειρία στις αγορές και τα χρηματιστήρια, ο κ. Παπουτσής είδε, όπως πολλοί άλλωστε, την αγορά κατοικίας στη Μύκονο ως επένδυση. Άλλωστε ήταν οι καλές εποχές των αγορών. Τότε αγόρασε ένα πολύ καλό οικόπεδο και έχτισε ενα σπιτι 320 τμ. Τώρα ομως ήλθε η ωρα να ρευστοποιήσει καθως η Μύκονος είναι ένας απο τους πλέον hot προορισμούς για όλον τον κόσμο. Οι αγοραπωλησίες είναι καθημερινό φαινόμενο και πολλά εκατομμύρια αλλάζουν χέρια. Το ποσό που ζητάει είναι πέριξ των 3 εκατ. ευρώ.

    Το ακίνητο βρίσκεται σε μοναδική θέση και εντυπωσιάζει . Η κύρια κατοικία με επιφάνεια 320 τμ, περιλαμβάνει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα και τρία ακόμη δωμάτια που έχουν ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο και στο ηλιοβασίλεμα.


    Στα χρόνια που ακολούθησαν ο κ. Παπουτσής δικαιώθηκε για την απόφαση του να επενδύσει στο νησί των ανέμων δεδομένου ότι η αξία των ακινήτων αυξήθηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα σήμερα η εν λόγω κατοικία να πιάνει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.


    Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, ενώ στον εξωτερικό της χώρο δεσπόζει η πισίνα υπερχείλισης με θέα που κόβει την ανάσα. Ένα μονοπάτι μέσα στη βίλα οδηγεί στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου διευκολύνοντας την πρόσβαση στη θάλασσα, στοιχείο που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες.


    Στη Μύκονο ειδικά, οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται κυρίως από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, των σκανδιναβικών χωρών, των ΗΠΑ, όπως επίσης από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Μεγ. Βρετανία. Οι άνθρωποι αυτοί διαθέτουν προϋπολογισμό που κινείται μεταξύ 800.000 ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ και αναζητούν βίλες όσο το δυνατόν πιο κοντά προς τη Χώρα της Μυκόνου και γενικότερα στο νότιο τμήμα του νησιού.

    Οι ζητούμενες τιμές πώλησης κινούνται μεταξύ 5.000 και 7.000 ευρώ/τ.μ., αλλά για νεόδμητες κατασκευές υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, το κόστος μπορεί να εκτοξευθεί ακόμα και σε 10.000 ευρώ.




    ΣΧΟΛΙΑ