• Business

    Ποια είναι η εταιρεία συνεργατικών χώρων «Spaces» που έρχεται στην Αθήνα

    • NewsRoom


    Σ’ ένα εμβληματικό κτίριο στην οδό Ερμού 56 στην Αθήνα, δημιουργήθηκε ένας  σύγχρονος και πρωτοποριακός χώρος εργασίας, ο οποίος ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου, με βάση τις προδιαγραφές της Space, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    Η Space είναι μια ολλανδική εταιρεία, η οποία προσφέρει συνεργατικούς χώρους και επιχειρηματικά κέντρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εταιρείες και οργανισμούς όλων των κατηγοριών.

    Η εταιρεία επέλεξε την οδό Ερμού ως τοποθεσία γιατί πρόκειται για ένα πολύ ζωντανό σημείο της πόλης και είναι ένα κτίριο, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο για δικτύωση και πολύ καλά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους όσο και για συναντήσεις και εργασία σε ένα περιβάλλον που μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί στο αντικείμενο του.

    Η τοποθεσία στην οδό Ερμού 56 ανταποκρίνεται στις ποικίλες απαιτήσεις του χώρου εργασίας των σημερινών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο με 270 θέσεις εργασίας και 85 co-working desks ενώ όλο το κέντρο εκτείνεται σε 1.309 τ.μ.

    Ο Martijn Roordink, συνιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε για το opening στην Αθήνα: «Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που γίνεται η εργασία, παρέχοντας ένα σύγχρονο και εμπνευσμένο περιβάλλον με πραγματική έμφαση στη συνεργασία και στη δικτύωση. Η Αθήνα είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μεγάλες δυνατότητες και η οδός Ερμού είναι από τους πιο κεντρικούς και ζωντανούς δρόμους. Πιστεύω πως η εταιρεία θα αποτελέσει μια εστία έμπνευσης για τους χρήστες της και πως μέσα από τους χώρους της θα γεννηθούν καινοτόμες ιδέες και εμπνευσμένες συνεργασίες».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπές στον ΕΝΦΙΑ μετά τις νέες αντικειμενικές αξίες-Τα σενάρια του ΥΠΟΙΚ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Goldmann Sachs στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αλλάζει στην ασφάλιση αυτοκινήτων-Τι ισχύει για όσους αγοράζουν όχημα και ποια είναι τα πρόστιμα



    ΣΧΟΛΙΑ