• Business

    «Λουκέτο» σε γνωστή εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων βάζουν οι πρόσφατες εξελίξεις

    • NewsRoom
    κρίση


    Ισχυρό πλήγμα σε γνωστή εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων στο χώρο του φαρμάκου επέφεραν οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, μετά την εμπλοκή της σε δικογραφία πολύκροτης υπόθεσης που οδηγεί, εκ των συνθηκών, σε παύση εργασιών.

    Μολονότι η απόφαση αναμένεται να λάβει επίσημη μορφή στις επόμενες ημέρες, μέρος της 5μελούς ομάδας αλλά και των εξωτερικών συνεργατών της φαίνεται πως γνωρίζει καλά για τη δυσάρεστη έκπληξη που θα ακολουθήσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του healthpharma.gr, η εμπλοκή της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων στις πρόσφατες περιπέτειες που είδαν το φως της δημοσιότητας είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν ή ακυρωθούν προγραμματισμένα συμβόλαια.

    Η ζημιά που έχει προκληθεί είναι μεγάλη, όπως συζητούν στελέχη της αγοράς, καθώς σε αυτήν τη φάση όλοι παραμένουν επιφυλακτικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας.

    Πάντως, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του healthpharma.gr, στόχος μετά την… κάθαρση είναι η επανασύσταση ενός μικρότερου και ευέλικτου σχήματος, με άλλη φυσικά ονομασία, που δεν θα την συνδέει με το «αμαρτωλό» παρελθόν της.



    ΣΧΟΛΙΑ