• ΑΓΟΡΕΣ

    Συνέχεια στα κέρδη στη Wall Street, με το βλέμμα στα εταιρικά κέρδη και τον… Elon Musk

    • NewsRoom


    Με κέρδη έκλεισε την Τετάρτη η Wall Street, με τους βασικούς δείκτες να λαμβάνουν για μια ακόμα φορά ώθηση από τα εταιρικά αποτελέσματα. Ωστόσο το βασικό θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από την προαναγγελία του Elon Musk για την απόσυρση της μετοχής της Tesla από το χρηματιστήριο, όταν αυτή φτάσει στην τιμή των 420 δολαρίων. Η δήλωση του Musk οδήγησε σε άλμα 11% την μετοχή της Tesla, πριν οι αρχές αποφασίσουν την προσωρινή διακοπή της διαπραγμάτευσής της.

    Κατά τη σημερινή συνεδρίασης, ο Dow Jones έκλεισε στις 25.628,91 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,50%. Ο S&P 500 έκλεισε στις 2.858,45 μονάδες, με άνοδο 0,28% ενώ ο Nasdaq έκλεισε στις 7.883,66 μονάδες, με άνοδο 0.31%.

    Από τις 30 μετοχές του Dow Jones μόλις 8 έκλεισαν με πτώση. Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε η Caterpillar (+2,08%) ενώ τη χειρότερη επίδοση είχε η μετοχή της Apple (-0,94%).

    Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ωστόσο, η μετοχή της Disney σημειώνει πτώση, καθώς ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε χαμηλότερα των εκτιμήσεων κέρδη. Αντίθετα, άνοδο 8% σημειώνει η μετοχή της Snap, καθώς η εταιρεία πίσω από το Snapchat κατάφερε να παρουσιάσει κέρδη πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.



    ΣΧΟΛΙΑ