• What's happening

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 11 Οκτωβρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    του Κωνσταντίνου Ντότα

    Δώστε την αγάπη και δείξτε την μεγαλοπρέπειά σας.

    Κριός

    Σήμερα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε σε εκτίμηση. Δημιουργικές εξελίξεις θα σας δώσουν ικανοποίηση.

    Ταύρος

    Οι αναβολές και η επιφυλακτικότητα δεν ταιριάζουν στην σημερινή ημέρα και εσείς χρειάζεται να συντονιστείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας ακόμη και αν χρειάζονται να γίνουν ενέργειες κυρίως από εσάς αυτή την στιγμή.

    Δίδυμοι

    Μπορεί να είστε προσανατολισμένη/ος προς μια κατεύθυνση και να βλέπετε αποτελέσματα ωστόσο σήμερα μπορεί η αίσθηση του ανικανοποίητου να είναι αισθητή. Μην απογοητεύεστε και κυρίως μην μείνετε θεατής σε κάτι που σας ενδιαφέρει.

    Καρκίνος

    Η επικοινωνία είναι σημαντική ενέργεια σήμερα για να προχωρήσετε σχέδια και ιδέες. Περάστε τα μηνύματά σας και ανταλλάξτε σκέψεις με ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

    Διαβάστε επίσης:

    Τα ζώδια που πάντα καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν

    Λέων

    Σήμερα ό,τι δίνετε παίρνετε. Η ισορροπία, η αρμονία και η ανάγκη να είστε σε ηρεμία θα είναι έντονη και σημαντική. Προσοχή σε οικονομικά θέματα.

    Παρθένος

    Η σταθερότητα και κυρίως η ανταμοιβή από την δουλειά και τον κόπο σας είναι σημαντικά σήμερα. Αν νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε καλό θα ήταν να το κάνετε, χωρίς τύψεις.

    Ζυγός

    Φόβοι και ανησυχίες μπορεί να σας κρατούν ένα βήμα πίσω από την επιτυχία και την εξέλιξη σε κάτι που αγαπάτε και θέλετε να ολοκληρώσετε. Καθυστερήσεις μπορεί να λάβουν χώρα, ωστόσο εσείς πάντα έχετε τον τρόπο σας. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας.

    Σκορπιός

    Αυτή την στιγμή βρίσκεστε στην αρχή μιας υποσχόμενης διαδικασίας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και είναι σίγουρο πως θα εκτιμηθούν τα ταλέντα σας.

    Τοξότης

    Κάτι νέο και ευχάριστο γεννιέται αυτή την στιγμή. Θετικές ειδήσεις και δυνατότητες εξέλιξης σε κάτι που σας ενδιαφέρει. θα σας χαροποιήσει.

    Αιγόκερως

    Ένα είδος απελευθέρωσης λαμβάνει χώρα σήμερα. Κάτι φεύγει από τους ώμους σας ή έχετε βοήθεια από ανθρώπους που είναι κοντά σας. Η πρόοδος και η ανταμοιβή είναι πολύ κοντά.

    Υδροχόος

    Η διαίσθηση σας σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση σας είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σήμερα για εσάς. Παραμείνετε στον στόχο και τον προορισμό που υπόσχεται ικανοποίηση.

    Ιχθύες

    Η καθημερινότητα σας αυτή την στιγμή μπορεί να γίνει πιο λαμπερή. Είτε προσθέσετε την αγαπημένη σας “απόχρωση” είτε αφαιρέσετε κάτι που σας βαραίνει, η αλλαγή που θα κάνετε, θα σας ικανοποιήσει.

    Πηγή: Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ