• What's happening

    Αντώνης Ρέμος: Νέο άλμπουμ… φωτιά (video)

    αντωνης ρεμος

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος


    Ο Αντώνης Ρέμος ετοίμασε νέο άλμπουμ που υπόσχεται να βάλει φωτιά στα ακουστικά σας. Η νέα δισκογραφική του δουλειά του αγαπημένου τραγουδιστή, με τίτλο«Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», εντυπωσιάζει.

    Κάποιοι από τους συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ, είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Μωραϊτης, η Νίκη Παπαθεοχάρη, μαζί με τους νέους Νίκο Γρίτση και ο Γιώργο Παπαδόπουλο.

    Ανάμεσα στα 12 υπέροχα τραγούδια – επιτυχίες, θα βρείτε και ένα σε στίχους της Βάγιας Καλαντζή, το οποίο ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε στην Σερβία, μαζί με τον Zeljko Joksimovic.

    Συγκινητική στιγμή το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Βαρδή σε ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή και στίχους του μόνιμου συνεργάτη του Βασίλη Γιαννόπουλου, με τίτλο «Δωσ’ μου μια αγκαλιά» που ήδη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

    Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος ερμηνευτής της γενιάς του, με ζεστή και βαθιά λαϊκή ερμηνεία που αναπόφευκτα αγγίζει και τον πιο δύσκολο ακροατή. Απόδειξη, η μέχρι σήμερα πορεία του που παραμένει σταθερά ανοδική ενώ τα τραγούδια του παραμένουν κλασικά και αγαπημένα.

    Τα «Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς» του Αντώνη Ρέμου μιλούνβ κατευθείαν στην καρδιά και ήρθαν για να μας ενώσουν.

    Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από την Heaven music. Απολαύστε το!

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταναστευτικό: Νέα διορία για την Ελλάδα από Κομισιόν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στις ξένες τράπεζες υπάρχουν πολλά λεφτά. Το σχέδιο των ελληνικών τραπεζών για να τα πάρουν πίσω

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Να τι κάνουν Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Προσφέρουν φορολογικούς παραδείσους σε πολυεθνικές



    ΣΧΟΛΙΑ