• What's happening

    Η Τσατάνη στόχος της βόμβας στην Ιπποκράτους -Η Συνωμοσία των Πυρήνων την ευθύνη (video)

    • NewsRoom


    Την εισαγγελέα Τσατάνη είχε ως στόχο η βομβιστική ενέργεια το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια, σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

    “Γνωρίζαμε ότι η Τσατάνη έχει αστυνομική συνοδεία και αποτελεί φυλασόμενο στόχο, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να πραγματοποιηθεί η επίθεσή μας. Επιλέξαμε μια συμβολική ενέργεια με στόχο μόνο υλικές ζημιές, αλλά στο μέλλον η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν θα περιοριστεί εκεί” αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε.

    Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη 5 με 7 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που είχε αναφερθεί στο διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα, στην οδό Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς δεν αποκλείεται να υπήρχε και σκοπιμότητα τραυματισμού των αστυνομικών που έσπευσαν να αποκλείσουν την περιοχή

    Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος  μέσα σε μια σακούλα, δεμένη σε μία κολόνα φανοστάτη, κοντά σε κάδο απορριμμάτων και το αυτοκίνητο αστυνομικού, ο οποίος έχει ήδη δώσει κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική.

    Σημειώνεται ότι το σημείο δεν φυλάσσεται, με τον συνήγορο της κ. Τσατάνη, κ. Σοφό, να καταγγέλλει μείωση της φύλαξής της. Η μείωση έγινε στο πλαίσιο των εξαγγελιών του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για μείωση των φρουρών στους επισήμους.

    https://www.youtube.com/watch?v=vph06zCM-ME

    Η Ιπποκράτους παραμένει και την Πέμπτη το πρωί κλειστή, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής που έχει αναλάβει την υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για την Αγγελική Φράγκου: Μέτοχοι της Navios στρέφονται κατά της εταιρείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Γερμανοί τρομάζουν τον Τσίπρα: “Σε περιμένει δύσκολο Συνέδριο”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ