• What's happening

    Τους πήρε 5 χρόνια αλλά τελικά το Instagram απέκτησε το πολυπόθητο zoom!

    • NewsRoom


    Μετά από πέντε χρόνια το Instagram ανακάλυψε τον “τροχό”. Και όταν λέμε τροχό εννοούμε το zoom. Αν και η κορυφαία διαδικτυακή εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο μετρά ήδη 5 χρόνια λειτουργίας, ωστόσο μέχρι σήμερα οι χρήστες του δεν απολάμβαναν μια βασική ιδιότητα του, αυτό του zoom.

    Οι χρήστες του λογισμικού iOS, που υποστηρίζουν τα κινητά iphones, μπορούν πλέον να ανεβάζουν τις αγαπημένες φωτογραφίες τους, με μια καινούργια δυνατότητα, αυτή του πολυπόθητου zoom. Πλέον οι φωτογραφίες σας μπορεί να είναι όσο κοντινές θέλετε εσείς, απλά με τις κινήσεις των δύο δαχτύλων σας.

    zoom

    Βέβαια δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, για ποιο λόγο τα κινητά iPhone αδυνατούσαν να υποστηρίξουν την ιδιότητα αυτή, καθώς έως τώρα οι χρήστες ήταν αναγκασμένοι να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο κινητό τους, για να κάνουν ζουμ, με την άβολη κίνηση των τριών δαχτύλων και ταυτόχρονα το διπλό κλικ πάνω στην φωτογραφία. Μια σίγουρη γυμναστική για τα δάχτυλα σας.

    “Τους τελευταίους έξι μήνες, έχουμε δει πολλές αλλαγές στο Instagram, από μια νέα εικόνα ως την νέα δυνατότητα της εφαρμογής που μοιράζει καθημερινές στιγμές των χρηστών μέσα από το εφαρμογή των Stories” έγραψε σε ανακοίνωση της η εταιρεία και συνέχισε “και όσο ο καιρός προχωράει, εστιάζουμε όλο και περισσότερο σε νέους τρόπους βελτίωσης σημαντικών κομματιών του”. Πάντως η δυνατότητα του ζουμ θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις δικές σας φωτογραφίες και videos, όπως και σε αυτές που βρίσκονται στα προφίλ των άλλων και τέλος στην μηχανή αναζήτησης.

    Instagram

    Το μόνο πρόβλημα όπως όλα δείχνουν, θα είναι η συνήθεια της νέας τεχνικής για να μην κάνουμε κάποιο ανεπιθύμητο like σε κάποιον πρώην μας την ώρα που απλώς θέλουμε να κάνουμε καλύτερο ζουμ στο πρόσωπο του.

    Τα ευχάριστα νέα πάντως δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς το Instagram θα προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές αλλαγές όπως αυτό του Stories, μια εφαρμογή που άνηκε ανέκαθεν στο Snapchat.

    Φίλοι του Instagram λοιπόν αναμένεται για τις επόμενες αλλαγές!

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/to-instagram-mpori-na-kani-tous-pelates-sas-pio-charoumenous/56636



    ΣΧΟΛΙΑ