• What's happening

    Τελείωσαν τα ψέματα για το Athens Ledra – Στις 7 Δεκεμβρίου ο τρίτος πλειστηριασμός


    Σε καλό δρόμο βρίσκεται η διαδικασία επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου Athens Ledra στη Λ.Συγγρού καθώς αύριο, 7 Δεκεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο τρίτος σε σειρά πλειστηριασμός απο την Alpha Bank με το ίδιο τίμημα, των 48 εκα.ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί οτι οι δυο προηγούμενοι πλειστηριασμοί κηρύχθηκαν άγονοι! Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δεί το φως της δημοσιότητας, Κινέζοι επιχειρηματίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ξενοδοχείου.

    Εν τω μεταξύ, το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι, οι οποίοι εδω και περίπου 6 μήνες και περισσότερο, βρίσκονται χωρίς δουλειά.

    Ετσι, χθες, μετά απο συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με την υπουργό Εργασίας κα Εφη Αχτσιόγλου, θέμα ωρών είναι η τελική συμφωνία για την μεταβίβαση του ξενοδοχείου Athens Ledra στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

    Ο πρόεδρος εργαζομένων του Athens Ledra, Μπάμπης Ντότσικας, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι η υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα 9 μηνών που τους οφείλονται, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι σε περίπτωση επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αυτό θα γίνει με το προϋπάρχον προσωπικό. Ο κ. Ντότσικας τόνισε ότι “σε περίπτωση που μπουν τα δεδουλευμένα μας, εμείς αποσύρουμε την επίσχεση εργασίας και είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα να επιστρέψουμε στη δουλειά μας. Ωστόσο, παραμένουμε σε ετοιμότητα μέχρι να δούμε εμπράκτως τα όσα μας διαμηνύονται. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε ετοιμότητα εφόσον δούμε άλλα”.

    Ο κ. Ντότσικας ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει και οι ίδιοι σε επαφή με εκπροσώπους της εταιρείας, που όπως φαίνεται, θα αναλάβει τα ηνία του Athens Ledra στη νέα του εποχή, με το κλίμα να είναι θετικό μεταξύ των δύο πλευρών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παράταση ζωής για την κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι – Πότε θα υποβάλει τελικά την παραίτησή του

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Παντελίδη: Σε ποια πρόσωπα θα κάνουν μήνυση οι γονείς του Παντελή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Reuters: Πιθανό νέο Eurogroup εντός Δεκεμβρίου και συμφωνία για το χρέος… από του χρόνου



    ΣΧΟΛΙΑ