• What's happening

    Ο Mr. Monopoly πάει… Θεσσαλονίκη

    • NewsRoom
    μονόπολη


    Βασιλίσσης Σοφίας, αγαπημένος δρόμος αλλά πάντα προλάβαινε κάποιος άλλος να τον…αγοράσει, όπως όριζαν εξάλλου οι κανονισμοί του Mr. Monopoly. Κι έτσι εγώ έμενα με την πλατεία Βάθης, το Σταθμό Λαρίσης – άντε και καμία οδό Κυψέλης- να περιμένω να “πέσει” κάποιος πάνω για να μου πληρώσει ενοίκιο.

    Ο λόγος φυσικά για το λατρεμένο παιχνίδι των παιδικών μας – και όχι μόνο- χρόνων, τη Monopoly. Τα χρόνια πέρασαν, οι γενιές μεγάλωσαν και ο Mr. Monopoly αφού μας έμαθε για τα καλά τις ακριβές και συμφέρουσες μεσιτικές τιμές των Αθηνών, αποφάσισε – επιτέλους- να ανέβει προς Θεσσαλονίκη μεριά. Και εδώ που τα λέμε, καιρός ήταν.

    Με τις ευλογίες όλων και την απορία “Να αγοράσω την Τσιμισκή ή μήπως η Καμάρα είναι πιο συμφέρουσα” περιμένουμε λοιπον, μικροί και μεγάλοι την έρναρξη της 81ης ΔΕΘ, εκεί δηλαδή όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Monopoly.

    Βέβαια, μία τέτοια ιστορία δε θα μπορούσε απλά να ανακοινωθεί και στη συνέχεια να παρουσιαστεί, λες και πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, απλό και καθημερινό. Όχι δα.

    Οι δαιμόνιοι δημιουργοί της νέας θεσσαλονικιώτικης έκδοσης, η εταιρεία Winning Moves, κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τιμές, περιοχές και όλο το σχεδιαστικό μοντέλο του νέου παιχνιδιού, το οποίο όπως ανακοίνωσαν θα δοθεί στη δημοσιότητα- με δόξα και τιμή-
    στις 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, ενώπιον χιλιάδων ατόμων.

    Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Monopoly βγαίνει εκτός Αθηναϊκών ορίων- εξάλλου δεν είναι ελληνική πατέντα. Τοπικές εκδοχές κυκλοφορούν εδώ και 16 χρόνια, ενώ το παιχνίδι έχει πουλήσει τα δικαιώματά του σε 103 χώρες ανά τον κόσμο.

    Από την πλευρά του ο διευθυντής ανάπτυξης της Monopoly στην Winning Moves, κ. Lazar Vukovic, μιλώντας για την πολυαναμενόμενη άφιξη της νέας βορειοελλαδίτικης έκδοσης ανέφερε «Από τη στιγμή της αρχικής μας ανακοίνωσης τον Μάιο ότι θα δημιουργούσαμε MONOPOLY για τη Θεσσαλονίκη, η διεθνής συμμετοχή σε αυτό το πρότζεκτ αποδείχθηκε απίστευτη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που φτιάξαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι το οποίο είναι τοπικό αλλά και διεθνές την ίδια στιγμή. Το να δώσουμε σε αυτό το προϊόν ζωή, στη Θεσσαλονίκη, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

    http://www.mononews.gr/epithesi-dinamiti-stin-penteli-pios-ine-o-epichirimatias-tou-nammos-pou-egine-stochos/70788



    ΣΧΟΛΙΑ