ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την δήλωση της τραγουδίστριας Έφης Θώδη ότι δέχτηκε πρόσκληση από το Ντόναλντ Τραμπ να μεταβεί στον Λευκό Οίκο για να του τραγουδήσει το “Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί”, ακόμη ένας Έλληνας καλλιτέχνης φέρεται να δέχθηκε πρόσκληση από τον πλανητάρχη. Αυτήν την φορά ο λόγος γίνεται για τον Θάνο Πετρέλη.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής περιχαρής έσπευσε να ανακοινώσει τα ευχάριστα στα social media. Συγκεκριμένα ο κ. Πετρέλης ανέβασε στο Instagram την πρόσκληση που του έστειλαν ο πλανητάρχης με τη σύζυγό του Μελάνια για να τον καλέσουν στη δεξίωση που παραθέτουν στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδηγούμε το υβριδικό OMODA 5 SHS-H (video)
- Aegean: Νέες ακυρώσεις πτήσεων της από και προς τη Μέση Ανατολή
- Θανάσης Μ.: Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία ο πρώην σύντροφος γνωστής ηθοποιού – Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία – Βίντεο
- Κούβα: Γενικό μπλακ άουτ στο νησί – Χωρίς ρεύμα 10 εκατ. άνθρωποι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.