• City Stories

    Νουντλς που τα τρως και γίνονται πολύχρωμα

    • NewsRoom
    νουντλς


    Τα νουντλς είναι το trend της εποχής. Κατά καιρούς το ίντερνετ τρελαίνεται με διάφορα παράξενα πράγματα. Πολύχρωμα μπέργκερς και τοστ με τυριά σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου, όλα υπάρχουν στον κόσμο της ψηφιακής εικόνας. Φυσικά λοιπόν, οι χρήστες του διαδικτύου δεν χάνουν την ευκαιρία να τα αγαπήσουν και να τα προβάλλουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε κάθε ευκαιρία.

    noodles1

    Στο όνομα “Unicorn noodles” ακούει λοιπόν το τελευταίο δημιούργημα που έριξε το ίντερνετ. Facebook και Instagram έχουν κατακλυστεί από πολύχρωμα νουντλς,  τα οποία έχουν ενθουσιάσει τους υποψήφιους καταναλωτές. Ο λόγος; Τα νουντλς αυτά αλλάζουν χρώμα όταν τα τρως.

    noodles2

    Για να τα φτιάξεις, βράζεις μωβ λάχανο για πέντε λεπτά, κλείνεις την φωτιά και στο μωβ αυτό νερό ρίχνεις λευκά νουντλς ρυζιού. Εάν θέλεις τα νουντλς να έχουν ένα βαθύ μπλε χρώμα, χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα νερού αρκετή για να καλύψει τα νουντλς. Εάν πάλι θες ένα πιο ανοιχτό θαλασσί, χρησιμοποίησε μεγαλύτερη ποσότητα νερού. Για να είσαι όμως πιο σίγουρος ότι θα σου πετύχει το χρώμα, μούλιασε τα νουντλς για πέντε λεπτά για ανοιχτό μπλε και για δέκα λεπτά για σκούρο.

    noodles3

    Πέρα όμως από το πρακτικό κομμάτι της συνταγής, περνάμε στο πιο ενδιαφέρον. Ξεκίνα να ρίχνεις χυμό λεμονιού στα νουντλς και δες τα σημεία που αυτός αγγίζει να γίνονται μωβ ή ροζ. Αυτό συμβαίνει λόγω της ανθοκυάνης που περιέχει το λάχανο, η οποία αλλάζει χρώμα όταν έρθει σε επαφή με κάτι όξινο, δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά πιάτα. Αν όμως θέλεις ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό πιάτο, που θα ζηλέψουν όλοι, η γαρνιτούρα με πολύχρωμα λαχανικά και λουλουδάκια θα κάνει τη διαφορά. Δοκίμασε το!

    noodles4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρολόγια που έμειναν στην ιστορία του κινηματογράφου για το ιδιαίτερο στυλ τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Next Generation Leaders: 17χρονος περιζήτητος fashion designer προκαλεί «σεισμό» στον βαρετό κόσμο της μόδας 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το απόλυτο ανδρικό σπίτι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ