• LIFE&STYLE

    Ο Οbama, ο Anthony Bourdain και το δείπνο των έξι δολαρίων

    • NewsRoom


    Συνάντηση με τον γνωστό τηλεοπτικό σεφ Anthony Bourdain είχε ο Barack Obama στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ στο Βιετνάμ.

    Όχι δεν επέλεξαν κάποιο ακριβό, εξεζητήμενο εστιατόριο αλλά ένα απλό καθημερινό μαγαζί στο Ανόι, με υπέροχα νουντλς, για τα οποία πλήρωσαν μόλις έξι δολάρια. Ο Αμερικανός Πρόεδρος άλλαξε το πρόγραμμα του ταξιδιού του για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της εκπομπής του Bourdain, και το επεισόδιο θα προβληθεί τον Σεπτέμβριο.

    obama.23.5.2

    Ο γνωστός σεφ ανέβασε φωτογραφίες από το δείπνο τους σε instagram και twitter, ενημερώνοντας μάλιστα τους followers ότι πλανητάρχης  ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τα τσόπστικ.

    Η 54χρονη Νγκουγέν Τι Λιέν, η “τυχερή” ιδιοκτήτρια του μικρού εστιατορίου “Bun Cha Huong Lien”, διηγήθηκε στο AFP πόσο μεγάλη ήταν η έκπληξή της όταν είδε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να μπαίνει στην ταπεινή οικογενειακή της επιχείρηση.

    https://www.youtube.com/watch?v=FcXdTKCBFw8

    “Δεν μπορούσα να το φανταστώ, ούτε στα όνειρά μου”, είπε.

    “Ένα αμερικανικό τηλεοπτικό συνεργείο μας είχε επισκεφθεί πριν από τρεις ημέρες, αλλά μας είχε πει μόνο ότι ήταν για την εκπομπή τους. Δεν ξέραμε ότι θα ερχόταν ο Ομπάμα”, πρόσθεσε.

    Το μόνο που μετανιώνει η Νγκουγέν Τι Λιέν είναι ότι “δεν βρήκα χρόνο να βγάλω μια φωτογραφία μαζί του”, σε αντίθεση με το πλήθος των Βιετναμέζων που συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ μπροστά από το μικρό εστιατόριο για να δουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ από κοντά.

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ekplixi-apo-to-business-insider-protini-tin-akropoli-ochi-mono-gia-ta-archea-tis-alla/47752



    ΣΧΟΛΙΑ