• What's happening

    Διατροφή: Οι 4 τροφές που σε βοηθούν να μην πεινάς

    • NewsRoom
    διατροφή


    Έρχεται το καλοκαίρι, σκέφτεσαι να αρχίσεις διατροφή, αλλά δεν τα πηγαίνεις ιδιαιτέρως καλά με το δυσάρεστο αίσθημα της πείνας; Η λύση βρίσκεται μέσα σε 4 θαυματουργές τροφές. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου τα 4 ακόλουθα τρόφιμα, τα οποία δημιουργώντας κορεσμό, σε βοηθούν να μην τρέχεις στην κουζίνα κάθε μισή ώρα.

    ΑΥΓΟ

    Είναι απο τα πιο πλήρη τρόφιμα σε πρωτεΐνες, δημιουργεί το αίσθημα κορεσμού που αναζητάμε και επιπλέον μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους (κατά προτίμηση ομελέτα ή βραστό). Παράλληλα αποτελεί ένα αρκετά οικονομικό γεύμα.

    egg

    ΠΑΤΑΤΑ

    Σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο άμυλο τρόφιμο, η πατάτα σε χορταίνει 2-3 φορές περισσότερο. Έχει υψηλή θρεπτική αξία (κάλιο και βιταμίνη C) και αποτελεί ένα ευχάριστο γεύμα για τους περισσότερους.

    patata

    ΣΟΥΠΑ

    Μόνο ένα μπολ σούπας αρκεί για να σε χορτάσει για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα ζεστά υγρά έχουν την τάση να προκαλούν κορεσμό. Μιλάμε κυρίως για απλές σούπες με λαχανικά ή κοτόπουλο και όχι για βελουτέ.

    soypa_0

    ΑΒΟΚΑΝΤΟ

    Μισό αβοκάντο συνδυασμένο με μια σαλάτα ή σε ένα τοστ μπορεί να σε κρατήσει μέχρι και το απόγευμα. Ωστόσο, αν και είναι χορταστικό και υγιεινό, δεν πρέπει να το παρακάνεις στην ποσότητα.

    avokanto

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δείτε με ποιον καρκίνο συνδέεται o ανεπαρκής ύπνος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πόση ηλιοθεραπεία χρειάζεται για να παραχθεί αρκετή βιταμίνη D

      

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κινητά τηλέφωνα : Μακρυά από τα παιδιά

     



    ΣΧΟΛΙΑ