ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πανεύκολο πιάτο για το τραπέζι της Παρασκευής, για να μην κουραστούμε καθόλου και να έχουμε γρήγορα ένα γευστικό γεύμα
Τη συνταγή ετοιμάζει ο Γιώργος Τσούλης, που μας συμβουλεύει να μην πιέζουμε πολύ τις πατάτες κατά το ανακάτεμα, για να μην βγάλουν τα υγρά τους.
Υλικά
300 γρ. πατάτες, τριμμένες
250 γρ. γλυκοπατάτες, τριμμένες
8 αυγά, medium
3 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο, για το άλειμμα της φόρμας
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ τις πατάτες, τις γλυκοπατάτες, το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
Έπειτα, παίρνουμε μία φόρμα για muffins 8 θέσεων και τη βουτυρώνουμε καλά.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε λίγη ποσότητα από το παραπάνω μείγμα σε κάθε θέση και δημιουργούμε με τα χέρια μας φωλιές.
Κατόπιν, ψήνουμε τις φωλιές σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: Γιώργος Τσούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LVMH-Kering: Μετά από δεκαετίες επιθετικών εξαγορών, «ξεφορτώνουν» brands από το χαρτοφυλάκιό τους
- Μπορεί να βγει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό χωρίς να το γνωρίζω; Τα «παραθυράκια» στην επίδοση και η άμυνα του οφειλέτη
- Κόκκινα Τιμολόγια Ρεύματος: Τι προσφέρουν στον καταναλωτή και τι φέρνουν στον ανταγωνισμό
- Buy, hold or sell: Άμεση ανάλυση για ΒΙΟ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΧΑ, ΙΝΤΚΑ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ
