• What's happening

    Το Champions League και η μάχη του delivery


    Τη δική τους «μάχη» ετοιμάζονται να δώσουν σήμερα το βράδυ χιλιάδες σουβλατζίδικα και πιτσαρίες σε όλη την Ελλάδα, ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Ποδόσφαιρο και φαγητό, ως γνωστόν, πάνε πακέτο, ειδικά, σε μια βραδιά που αναμένεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις, αφού στην αρένα του Κάρντιφ συγκρούονται οι κατά τεκμήριο δυο καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν στην Ευρώπη.

    Τα ντεπόζιτα στα μηχανάκια έχουν γεμίσει ασφυκτικά ενώ επιπλέον προσωπικό έχει επιστρατευθεί για να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Οι ποδοσφαιρόφιλοι απ’ όπου και αν παρακολουθήσουν τον αποψινό τελικό, είτε σε σπίτια φίλων και γνωστών είτε στην άνεση του καναπές τους, σίγουρα θα θελήσουν να παραγγείλουν κάτι απ’ έξω.

    Επαγγελματίες της εστίασης αναμένουν μια αύξηση στις παραγγελίες της τάξης του 20% με 30%, όπως συμβαίνει παραδοσιακά σε κάθε άλλο μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαρίου, το Final Four στο μπάσκετ κα.

    Η σημερινή βραδιά, όπως λένε, οι ίδιοι, είναι μια καλή ευκαιρία για να τονώσουν τα έσοδά τους, τα οποία έχουν πληγεί σημαντικά στη διάρκεια της κρίσης. Εκτιμάται πως η αγορά του delivery έχει χάσει πάνω από 30% της αξίας της από το 2009 μέχρι σήμερα, ενώ πολλές αλυσίδες έχουν αναγκαστεί να κλείσουν αρκετά σημεία πώλησης.

    Στον αποψινό τελικό ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα φύγει με το πολύτιμο τρόπαιο, ακόμη και αν ο αγώνας χρειαστεί να οδηγηθεί στα πέναλτι. Στη αποψινή μάχη του delivery όμως, ελπίζουν να βγουν όλοι κερδισμένοι…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μύκονος, Champions League και χλιδή στο πλοίο της Heineken

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός Champions League: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, COSMOTE SPORT)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Champions League: Ο Ζιντάν εμψυχώνει τους παίκτες του μέσω των 300 του Λεωνίδα! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ