F

What's happening

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 12 Αυγούστου)

  • NewsRoom
ζώδια


Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, έχεις πολλές ανησυχίες και φιλοδοξίες στο μυαλό σου. Προσπαθείς να κυνηγήσεις αυτά που πιστεύεις ότι θα σε ικανοποιήσουν, αλλά μέχρι τώρα νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μήπως, λοιπόν, είναι η ώρα να αλλάξεις τακτική προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά στον στόχο; Μην τα παρατάς και σκέψου εναλλακτικές. Πάντα υπάρχουν όταν θέλεις κάτι πολύ.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μπορείτε να σχεδιάσετε από κοινού τη βραδιά που αναμένεται, προκειμένου να πλησιάσει ο ένας τον άλλον. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, η θέση των πλανητών σήμερα σε ευνοεί και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Το φλερτ θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα.

Επαγγελματικές
Εργασιακά, η καθημερινότητα κυλάει πολύ ικανοποιητικά και μέρα με τη μέρα πλησιάζεις τους στόχους. Το γεγονός αυτό σε ανατροφοδοτεί να συνεχίσεις με όρεξη. Η οικονομική σου ισορροπία είναι εύκολο να διαταραχτεί αν δεν προσέξεις τα αλόγιστα έξοδα. Έχεις τις προϋποθέσεις να βελτιώσεις τα δεδομένα σου, για αυτό εκμεταλλεύσου την περίοδο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η ενέργεια που πηγάζει από μέσα σου θα είναι καθοριστικής σημασίας για να αντιμετωπίσεις πολλές και διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Συνέχισε δυναμικά και σταθερά. Με το πείσμα και την επιμονή που σε χαρακτηρίζουν θα μπορέσεις σήμερα να δώσεις ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές
Οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή κινούνται πολύ γρήγορα και το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε εκπλήξει θετικά σχετικά με κάποιες αποφάσεις που έχει πάρει για το μέλλον σας. Τώρα ήρθε η ώρα να σου τις παρουσιάσει. Αν πάλι έχεις τη μοναξιά σου συντροφιά το διάστημα αυτό, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ευνοϊκές καταστάσεις για εσένα για να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Κινήσου, όμως, και εσύ προς αυτή την κατεύθυνση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξει κάποια θετική έκβαση που θα σου δώσει ενέργεια και δύναμη να συνεχίσεις με τόλμη και αποφασιστικότητα. Η ομαδική εργασία σήμερα θα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Οικονομικά, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή για να καταφέρεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων μην καταθέσεις εύκολα τα όπλα. Θα έχεις πολλά να κερδίσεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, διανύεις μια περίοδο κατά την οποία η θετικές εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πολλές καταστάσεις βελτιώνονται και αυτό σου δίνει κουράγιο. Διατήρησε ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς προκειμένου να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Ακόμη, τώρα είναι η στιγμή για να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχουν κάποια ζητήματα που μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Είναι κατάλληλη ώρα να τα θέσεις προς συζήτηση με το ταίρι σου. Έτσι, η σχέση σου θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο βάρος. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν, αφού είναι πολύ πιθανό να βρεις όσα αναζητάς σε ένα άτομο που θα ταράξει τα ήσυχα νερά της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Πολλές συζητήσεις και επικοινωνίες στον εργασιακό σου χώρο θα σε βοηθήσουν να δώσεις ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα που καλείσαι να λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι συγκρατημένος, γιατί σήμερα είναι εύκολο να χάσεις τον έλεγχο με τα έξοδα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα σήμερα θα έχει ποικιλία συναισθημάτων. Από τη μια θα νιώθεις ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη, ενώ από την άλλη θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις απογοήτευση. Η κυκλοθυμία σου αυτή κάπου οφείλεται και καλό είναι να σκεφτείς τι σε οδηγεί εκεί. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τις επιδιώξεις σου και τι μπορεί να σε απογοητεύει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο αυτό θα καταφέρεις να το διαχειριστείς και να το αλλάξεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και βαθιά ικανοποίηση. Η επικοινωνία που έχεις με το ταίρι σου είναι ουσιαστική και πολύ σημαντική για την εξέλιξη της σχέσης. Αν ακόμη δεν έχεις βρεις το ιδανικό σου ταίρι, άδραξε την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στα εργασιακά χρειάζεται ψυχραιμία και έλεγχο από πλευράς σου. Κάποια ζητήματα σε αναστατώνουν και καλό είναι να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει. Ας πρυτανεύσει η λογική. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση σήμερα. Ας μην αφιερώσεις και σε αυτό χρόνο. Μείνε συγκρατημένος και άφησε τις αποφάσεις για μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το μέλλον δείχνει να σε απασχολεί έντονα. Όμως, ενώ έχεις σχέδια για αυτό, υπάρχουν πολλές καταστάσεις που παρεμβάλλονται στην καθημερινότητά σου και βάζουν φρένο στις εξελίξεις που επιδιώκεις. Η ημέρα θα σου δώσει την εύνοια που χρειάζεσαι για να προσπεράσεις πολλά εμπόδια και να κινηθείς πιο κοντά στο στόχο. Κινήσου με πρόγραμμα και φρόντισε να ξεκλέψεις χρόνο και για τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, υπάρχουν θέματα που σε φέρνουν σε απόσταση με τον σύντροφό σου. Σήμερα, φρόντισε να γεφυρώσεις τα χάσματα με καλή διάθεση και ενδιαφέρον. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, καλό είναι να χαρείς την παρέα φιλικών και αγαπημένων προσώπων για να περάσεις καλά. Η γνωριμία που θέλεις να κάνεις σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Επαγγελματικές
Σήμερα στο χώρο της εργασίας θα υπάρξουν νέα δεδομένα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια που υπάρχουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δέχονται σοβαρές πιέσεις και σου προκαλούν ανησυχίες. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες είναι ο προγραμματισμός και η πειθαρχία.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν κυλούν έτσι όπως θα ήθελες ή όπως προγραμμάτιζες. Μην αφήνεις την πικρία που σου δημιουργείται από αυτή την κατάσταση να σε καταβάλει. Σήμερα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος να τις αξιοποιήσεις. Η επιμονή σου στον στόχο θα φέρει τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή σήμερα, θα είναι πολύ εύκολο να διαταραχθεί, έτσι ώστε να δημιουργηθούν εντάσεις. Προκειμένου να τις αποφύγεις και να κρατήσεις ισορροπία στη σχέση σου, μείνε ήρεμος και χαμήλωσε τους τόνους αν χρειαστεί. Αν πάλι τα βράδια σου είναι μοναχικά, να θυμάσαι πως η θέση των πλανητών ευνοούν πολύ μια νέα γνωριμία που θα ελκύσει τρομερά το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές
Εργασιακά, πολλά σχέδιά σου παίρνουν σάρκα και οστά καθώς οι παρούσες συνθήκες θα είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο. Παίξε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορείς για να απολαύσεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Δε σε νοιάζει το εφήμερο, άλλωστε. Οι οικονομικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, για αυτό άφησέ τες εκτός σχεδίου για αργότερα, όταν η κατάσταση θα είναι πιο ισορροπημένη.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα απαιτεί από εσένα να ανταπεξέλθεις σε πολλές υποχρεώσεις, σε μεγάλη πίεση και αρκετό άγχος. Είναι δύσκολες οι σημερινές συνθήκες και σε κάνουν να είσαι οξύθυμος και να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει. Προκειμένου, λοιπόν, να ανταπεξέλθεις έτσι όπως πρέπει, έχε στο μυαλό σου ότι όλο αυτό είναι παροδικό και φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία και τον έλεγχο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να διατηρηθεί μακριά από τα προβλήματα που δημιουργούνται σε άλλους τομείς της ζωής σου. Η σχέση σου δεν φταίει σε κάτι και είναι άδικο να επωμίζεται συνέπειες που δεν της αναλογούν. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, πολύ σύντομα θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε συγκινήσει. Μέχρι τότε μην χάνεις την αισιοδοξία σου.

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου χαρακτηρίζεται από ραγδαίες εξελίξεις οι περισσότερες των οποίων είναι πολύ ευνοϊκές για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό βοηθάει την επικοινωνία σου με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά σου και να σου κάνουν συμφέρουσες προτάσεις. Ακόμη και η οικονομική σου κατάσταση ευνοείται μέσω νέων πηγών εσόδων που σου δίνουν μεγάλες ανάσες. Σκέψου καλά πριν υπογράψεις συμβόλαια ή νέες συμφωνίες.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις την περιέργεια που σου έχει δημιουργηθεί γύρω από αρκετά ζητήματα της ζωής σου. Μέχρι σήμερα πολλά θέματα ήταν κωδικοποιημένα για εσένα. Τώρα αποκαλύπτονται λεπτομέρειες που συνθέτουν την εικόνα και δίνουν απαντήσεις. Έχοντας γνώση πια και ξεκάθαρη άποψη, μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον. Μην αναλωθείς σε ο,τιδήποτε άλλο σε αποπροσανατολίζει.

Αισθηματικές
Σήμερα καλείσαι να στηρίξεις το ρόλο σου μέσα στη σχέση, προσφέροντας βοήθεια και συμπαράσταση στον σύντροφό σου. Ξέρεις ότι έχεις την ικανότητα να κατανοείς τον άλλον σε βάθος και αυτό είναι που χρειάζεται το ταίρι σου τώρα. Αν ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων, να ξέρεις ότι θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την κατάστασή σου, εάν αυτό είναι που θέλεις και εσύ. Τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα πρέπει να βάλεις κάποια πράγματα ή πρόσωπα στη θέση τους προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να καταφέρεις να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο κάτω. Αν νιώθεις ότι το πρόγραμμά σου είναι πιεστικό, δεν υπάρχει λόγος να εντάξεις σε αυτό νέες υποχρεώσεις μόνο και μόνο για να κάνεις το χατίρι στους άλλους. Διατήρησε τα όριά σου. Οικονομικά, έχεις περιθώρια βελτίωσης με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. Η σωστή διαχείριση εξόδων σε οδηγεί σε αποκλιμάκωση του προβλήματος.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια πολύ καλή ψυχική κατάσταση με πλούσια συναισθήματα αισιοδοξίας και χαράς. Βλέπεις ευκαιρίες εκεί που κάποιο άλλο μάτι δεν θα τις αντιλαμβανόταν. Μπορείς να αντλήσεις ικανοποίηση από μικρούς στόχους ή ασήμαντα για τους άλλους πράγματα. Η στάση σου αυτή σε κάνει πολύ αποτελεσματικό και σε βοηθάει να στρώσεις το έδαφος για τις θετικές εξελίξεις που αναμένονται. Η χαρά προσφέρει ικανοποίηση και η ικανοποίηση αποτελεί κίνητρο. Άψογος συνδυασμός για την επιτυχία!

Αισθηματικές
Το κλειδί της ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή, θα είναι για άλλη μια φορά η διάθεσή σου και ο τρόπος που θέλεις να διαχειριστείς τα προβλήματα στη σχέση σου. Έχοντας την ειλικρίνεια ως βάση, θα μπορέσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα. Αν πάλι αναζητάς το πρόσωπο που θα σε αναστατώσει, πολύ σύντομα θα το συναντήσεις αρκεί να θελήσεις να το δεις. Άφησε τα μάτια της ψυχής να το αναγνωρίσουν.

Επαγγελματικές
Το κλίμα στην εργασία σου θα είναι αρκετά ήρεμο και κατάλληλο για να αποδώσεις σωστά. Παράλληλα, καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σχετικά με κάποιες προτάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Φορολογικά ή νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν τώρα. Προσοχή στα οικονομικά σου και στα έξοδα που καλείσαι να κάνεις.

Αιγόκερως
Πολλά πράγματα στη ζωή σου , φίλε Αιγόκερε, δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες ή όπως τα προγραμμάτιζες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μέσα από την παιδιάστικη συμπεριφορά θα καταφέρεις να τα αλλάξεις και να τα βελτιώσεις. Εκφράζοντας παράπονα και μένοντας αδρανής δεν πρόκειται να βελτιωθεί κάτι ως δια μαγείας. Επομένως, σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου και δραστηριοποιήσου άμεσα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου φρόντισε να αντιμετωπίζεις τον σύντροφό σου με περισσότερη αγάπη και να αφήνεις τα εγωιστικά συναισθήματα στην άκρη. Δεν είναι αγώνας δρόμου που ανταγωνίζεσαι τους άλλους. Και μην στέκεσαι με απόλυτο τρόπο απέναντί του. Δεν βοηθάει. Αν πάλι αναζητάς σύντροφο, να ξέρεις ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βρεις τον κατάλληλο, αν επιτρέψεις σε εκείνα τα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον να σε πλησιάσουν και να σε διεκδικήσουν.

Επαγγελματικές
Σήμερα η μέρα δεν βοηθάει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον στο χώρο της εργασίας. Επομένως, επικεντρώσου στα ανοιχτά ζητήματα του παρόντος και μόλις τα ολοκληρώσεις θα μπορέσεις να κάνεις νέα σχέδια. Στα οικονομικά σου, η ημέρα σε ευνοεί για να διευθετήσεις χρέη και υποχρεώσεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και μην το αναβάλλεις.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η περίοδος αυτή είναι αρκετά αναζωογονητική και ικανοποιητική για εσένα. Η χαρά που παίρνεις από τις εξελίξεις των υποχρεώσεών σου, προκαλούν στην διάθεσή σου κύματα ευφορίας. Δικά σου πρόσωπα βρίσκονται δίπλα σου και μπορούν να σου δώσουν λύσεις σε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να επιλύσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποθέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα, καλό είναι να αποφύγεις τις προστριβές με τον σύντροφό σου. Αντ’ αυτού επικεντρώσου σε σχέδια και όνειρα που αφορούν τη σχέση σου. Κοιτώντας μαζί τα μελλοντικά βήματα, το δέσιμό σας γίνεται πιο ισχυρό. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, η καλή σου διάθεση σε συνδυασμό με την γοητεία σου ευνοούν τον τομέα των αισθηματικών σου. Μην διστάσεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Εργασιακά, οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές και το πρόγραμμα που έχεις θέσει εξελίσσεται χωρίς προβλήματα. Η ομαδική εργασία και οι νέες συνεργασίες μπορούν να ξεμπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις που έχουν βαρύνουσα σημασία για εσένα. Τα έξοδα στα οικονομικά σου αυξάνονται, για αυτό καλό είναι να βρεις ένα νέο σχέδιο δράσης. Ίσως υπάρξουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην τις αψηφήσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η δυναμική σου σήμερα βρίσκεται στα ανώτατα όρια με αποτέλεσμα να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις. Ακόμη και δύσκολες υποχρεώσεις σήμερα μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Διατήρησε τη σκέψη σου καθαρή και ανεπηρέαστη από συναισθηματικούς ενδοιασμούς. Μείνει προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα θα είναι πολύ καλό. Θα έχεις πολύ καλές ιδέες που θα γίνουν αποδεκτές από το ταίρι σου για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, η πλανητική επιρροή που δέχεσαι σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Άφησε στην άκρη την ανασφάλεια, γιατί σου χαλάει την εικόνα.

Επαγγελματικές
Η εργασία σήμερα απαιτεί αυτοέλεγχο και πολύ καλή σκέψη. Θα υπάρξουν δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και αυτό σου προκαλεί έντονο άγχος και αναστάτωση. Μην υποκύψεις στα αρνητικά συναισθήματα και θα καταφέρεις να βγεις εσύ κερδισμένος στο τέλος. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, ενώ το ρίσκο δεν ευνοείται σε καμία περίπτωση. Τα έξοδα είναι αρκετά και καλείσαι να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να τα καλύψεις.

Πηγή:Tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια συγκλονιστική συνέντευξη του Πέτρου Αλατζά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρλέτα: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του «γιου» της – Tι έγραψε στο Facebook

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νατάσα Γιάμαλη: Η μικρή Συριζοπούλα που αγάπησε το lifestyle


ΣΧΟΛΙΑ