• What's happening

    Πατέρας θέτει την 18 μηνών κόρη του σε κίνδυνο και την «φωτογραφίζει»

    πατέρας


    Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο, σκέφτηκε ένας πατέρας από την Ιρλανδία, ούτως ώστε να ευαισθητοποιήσει τους γύρω του, αναφορικά με μια σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η κόρη του, Χάνα.

    Ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, οι οποίες δείχνουν την μικρή, ηλικίας 18 μηνών, να κάνει διάφορα επικίνδυνα πράγματα για την ηλικία της: Να κρατάει μαχαίρι, να ακροβατεί στις σκάλες, να κάθεται στο τιμόνι ενώ το αυτοκίνητο τρέχει, να ισορροπεί στο περβάζι του τζακιού.

    «Σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να “ανησυχήσω” φίλους και συγγενείς» λέει ο σχεδιαστής Στήβεν Κρόλι, που έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφηση με την βοήθεια του photoshop και φυσικά όχι εκθέτοντας το παιδί στους συγκεκριμένους κινδύνους. «Οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν θετικές, αλλά πάντα υπάρχει κι ένας περίεργος άνθρωπος, που δεν καταλαβαίνει το αστείο και μου γράφει πως θα έπρεπε να με πυροβολήσουν», υπογραμμίζει ο ίδιος.

    Η μικρή του κορούλα πέρασε έξι μήνες από τον πρώτο χρόνο της ζωής της στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού των οστών. Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την αιμοφαγοκυτική λυμφοϊστιωοίτωση, γνωστή και ως σύνδρομο HLH. Αυτό ήταν και το βασικό κίνητρο για να πάρει την απόφαση της συγκεκριμένης «πλάκας».

    Τελικά, ένας ανώνυμος δότης από την Γερμανία έσωσε την ζωή της μικρής Χάνα, που πλέον ξεπερνά το πρόβλημά της. Αν και συχνά επανέρχεται στο νοσοκομείο για την θεραπεία της και τους συνεχείς ελέγχους που της υποβάλουν οι γιατροί, πλέον ζει κατά μεγάλο βαθμό μια φυσιoλογική ζωή, όπως τα παιδάκια της ηλικίας της.

    «Τώρα που κάνουμε φυσιολογικά πράγματα, έξω από την απομόνωση, βγάζουμε χιλιάδες φωτογραφίες», τονίζει ο μπαμπάς της, συμπληρώνοντας πως η Χάνα είναι τώρα πολύ καλύτερα, χαίρεται και διασκεδάζει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς όσα πέρασε στην αρχή κιόλας της ζωής της.

    xana xana1 xana2 xana3 xana4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αθηνά Ωνάση: Πουλάει και το σπίτι στο Βέλγιο – Θέλει να απαλλαγεί απ’ ό,τι της θυμίζει τον Αλβάρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε – Στη Χαβάη με διχτυωτό μαγιό η ποπ σταρ (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Το στοργικό μήνυμα που έκανε τον Σπαλιάρα να συγκινηθεί (pic – video)



    ΣΧΟΛΙΑ