ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
Απαντήσεις για την αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της η Ελένη Μενεγάκη έδωσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάνια Ιακωβίδου.
Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη εμφάνιση της Τάνιας Ιακωβίδου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η Ελένη Μενεγάκη είχε ενοχληθεί από τα σχόλια της δημοσιογράφου για την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα. Η παρουσιάστρια έδωσε εντολή στον δικηγόρο της να παρακολουθήσει με προσοχή τη συγκεκριμένη εκπομπή και σε περίπτωση που βρει κάτι «επιλήψιμο» να την ενημερώσει για να κινηθεί νομικά.
Ο δικηγόρος, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά δήλωσε πως η παρουσιάστρια προσβλήθηκε, καθώς οι χαρακτηρισμοί της δημοσιογράφου έθιξαν την εντιμότητά της.
«Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει πρόθεση για οποιοδήποτε χρηματικό όφελος. Η απόφασή της είναι να σταματήσουν οι αναφορές που την θίγουν και την προσβάλλουν. Όχι η κριτική, που είναι καλοδεχούμενη, αλλά τα κακόβουλα σχόλια που την θίγουν… Οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό της ήταν εκτός ορίων», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αγαπηνός.
Μια εβδομάδα μετά ήρθε και η απάντηση της Τάνιας Ιακωβίδου, όπου μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και δήλωσε πως δεν μετάνιωσε τίποτα από όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη.«Ήταν μια εκπομπή διαλόγου και κριτικής. Ο διάλογος στο πλαίσιο της δημοκρατίας εννοείται πως επιτρέπεται. Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να δέχεσαι την κριτική. Έθιξα επαγγελματικές συμπεριφορές και τίποτα άλλο», είπε, μεταξύ άλλων, η κ. Ιακωβίδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγωγή εκατομμυρίων ευρώ καταθέτει η Ελένη Μενεγάκη εναντίον δημοσιογράφου (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα νυχτοπερπατήματα της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπάρχει πιθανότητα παραποίησης στα βίντεο από τα Τέμπη – Οποιαδήποτε αντίθετη αναφορά σκοπεύει σε αποπροσανατολισμό
- Διονύσης Καλογεράς: Η f society συμμετέχει στην DEFEA με το βλέμμα στραμμένο και στη ναυτιλία
- Αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό – Σε ποιους δρόμους υπάρχουν καθυστερήσεις
- Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πλοίο Blue Star 1 – Δόθηκε εντολή εκκένωσης του πλοίου
