• What's happening

    Γιατί κανείς δεν αγοράζει την υπερπολυτελή έπαυλη της Τζέιν Φόντα; (video)


    Άκαρπες εξακολουθούν να παραμένουν οι προσπάθειες της ηθοποιού Τζέιν Φόντα και του πρώην συντρόφου της, Ρίτσαρντ Πέρι, να πουλήσουν την έπαυλή τους που βρίσκεται στο Beverly Hills. Από τον Ιανουάριο η τιμή έχει «πέσει» δυο φορές, όμως, κανείς δεν δηλώνει ενδιαφέρον για την απόκτηση της υπερπολυτελούς κατοικίας.

    Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, η αρχική τιμή της έπαυλης των 600 τετραγωνικών, ήταν 12.99 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τον Μάρτιο έπεσε στα 11.5 εκατομμύρια. Σήμερα, η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 9.995 εκατομμύρια, ωστόσο, όπως αναφέρει το homes.com, εξακολουθεί να κοστίζει περισσότερο από άλλα σπίτια της περιοχής.

    Δείτε την έπαυλη:

    Ο λόγος πώλησης

    Έπειτα από οκτώ χρόνια συμβίωσης, τον Ιανουάριο του 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και έτσι προχώρησαν στην πώληση του σπιτιού, όπου διέμεναν.

    φόντα
    Τζέιν Φόντα
    Ένα βίντεο συνόδευε την αγγελία

    Μάλιστα, την αγγελία συνόδευε ένα βίντεο με την Φόντα να δηλώνει πως, «Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτιια. Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη… έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα.»

    Η σταρ του Χόλιγουντ συμπλήρωσε πως το μέγεθος της έπαυλης επιτρέπει τη διοργάνωση πάρτι με πάνω από 150 καλεσμένους, αναφέροντας τον εορτασμό των γενέθλίων της.

    Όσο για την πελώρια ντουλάπα δήλωσε πως, «Είναι η πρώτη φορά που στα 79 χρόνια της ζωής μου είχα μια ντουλάπα μέσα στην οποία μπορούσες να βαδίσεις και να δεις όλα όσα έχεις».

    Τον περασμένο Απρίλιο, η Τζέιν έδωσε 5.45 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη συνοικία Century City του LA.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πωλητήριο στην ακριβότερη έπαυλη των ΗΠΑ – «Ίλιγγο» προκαλεί η τιμή της!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξενοδοχείο που συνδυάζει παρόν και παρελθόν στους Παξούς (12 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρίγκιπας Χάρι για Κάρολο: «Στάθηκε δίπλα μας μετά τον θάνατο της μητέρας μας»



    ΣΧΟΛΙΑ