• What's happening

    Το φωτογραφικό κολάζ των διακοπών της Μαίρης Συνατσάκη

    • NewsRoom
    Συνατσάκη


    Διακοπές στα ελληνικά νησιά κάνει η Μαίρη Συνατσάκη και φυσικά, το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο από καλοκαιρινούς προορισμούς.

    Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο Ιόνιο τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα στους Παξούς και συνεχίζει να βγάζει φωτογραφίες τις οποίες ποστάρει στο προφίλ της στο Instagram δημιουργώντας ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά κολάζ:

    View this post on Instagram

    Αυτήν την Παρασκευή με φακίδες στη μύτη και πάρα πολλή χαρά αντίκρυσα ένα στρογγυλό 500Κ στο προφίλ μου εδώ στο ινσταγκραμ. ? Μισό εκατομμύριο αληθινοί άνθρωποι σε μια πλατφόρμα που πολύ συχνά οι αριθμοί αντικατροπτίζουν "αγορασμένους followers και likes". Θέλω να πω ένα ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς. Όλους εσάς τους πολύ γλυκούς ανθρώπους που βρίσκεστε εδώ. Το ινσταγκραμ αποτελεί μια πολύ θετική πλατφόρμα στην ζωή μου. Σπάνια υπάρχει αρνητική ενέργεια ή trolls και όλοι εσείς σέβεστε απίστευτα το περιεχόμενο που δημιουργώ. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για όλη αυτήν την θετικότητα που μου στέλνετε. Σας είμαι ευγνώμων και σας στέλνω πίσω όλη μου την χαρά ♥️ ——————————————————• #500k #thankyou #feelingblessed #grateful #smilemore #summergirl #happyme #freckles #purehappiness

    A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπακογιάννης – Κοσιώνη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από τον γάμο του (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμύθητο ποσό: Δες πόσα κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος σε κορυφαίο διεθνές τουρνουά πόκερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο «χρυσός» τιμοκατάλογος του Nammos για την αποψινή συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι (pics+video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ