Υπάρχουν μερικά τρόφιμα που κανείς δε γνωρίζει τον ιδανικό χώρο για τη φύλαξή τους. Μαρμελάδες, καφές και κέτσαπ είναι μερικά μόνο.
Οι ειδικοί σε θέματα φαγητού καλούνται να απαντήσουν στο “αιώνιο” αυτό ερώτημα με τη Σούζαν Γουέστμορλαντ, διευθύντρια τροφίμων του Good Housekeeping Institute να παρεμβαίνει σε δημόσια συζήτηση καταναλωτών, που διεξήχθη σε ανοιχτό forum για να εξηγήσει ότι η ketchup δεν πρέπει να φυλάσσεται στο ντουλάπι.
Ο λόγος; Eξαιτίας της μείωσης της περιεκτικότητας του αλατιού, η σάλτσα αυτή μπορεί και πρέπει να συντηρείται σε δροσερό μέρος και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το ψυγείο, γεγονός που θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Problem solved.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το ελληνικό παντοπωλείο που κάνει θραύση στη Νέα Υόρκη (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προκλητική κίνηση του Αλβάρο για να πικράνει την Ωνάση – Τα κατάφερε;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα κανάλια στηρίζουν το MEGA με τρίωρη στάση εργασίας- Δεν θα βγουν κεντρικά δελτία ειδήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Χτύπησαν με διατρητικές βόμβες 2,5 τόνων ιρανικές πυραυλικές εγκαταστάσεις στα Στενά του Ορμούζ – Τι είναι οι βόμβες GBU-72 (βίντεο)
- Fed: Τι θα κάνει με τα επιτόκια όσο μαίνεται ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή – Αυξάνονται οι φόβοι για στασιμοπληθωρισμό
- Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές παρά τη συνεχιζόμενη κρίση στη Μέση Ανατολή – Στα 100 δολάρια το βαρέλι
- Πόλεμος στο Ιράν: Ορκίζεται εκδίκηση με παγκόσμιες συνέπειες για τον θάνατο του Λαριτσανί – Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στην Βυρητό με 6 νεκρούς – Χτυπήθηκε το εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας στο Ιράν (live)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.