• What's happening

    Η νέα “μεταγραφή” του Αλαφούζου…

    • NewsRoom


    Νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Τάκης Μπαλτάκος… Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από τον πράσινο σύλλογο, μια “μεταγραφή” που ήταν στα σκαριά εδώ και πολλές εβδομάδες.

    Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική».

    Πλέον αυτό που αναμένεται να αποσαφηνιστεί είναι ο ρόλος που θα έχει ο Τάκης Μπαλτάκος στη διοίκηση των «πρασίνων» και πόσες αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει, δεδομένου του ότι στις πρώτες συζητήσεις που είχαν λάβει χώρα του είχε προταθεί η θέση του προέδρου. Σήμερα, άλλωστε, αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες και να πιάσει δουλειά.



    ΣΧΟΛΙΑ