• What's happening

    Μυστήριο! Τι γύρευε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στο Μέγαρο Μαξίμου;

    Δημήτρης Κοντομηνάς


    Ένα νέο επεισόδιο στις «πολυτάραχες» σχέσεις του προέδρου του Alpha με την κυβέρνηση φαίνεται πως γράφηκε σήμερα, καθώς ο Δημήτρης Κοντομηνάς επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα το Μέγαρο Μαξίμου.

    Οι σχέσεις του κ. Κοντομηνά με την κυβέρνηση έχουν περάσει από πολλές διακυμάνσεις, και ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένες μετά τον περίφημο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, στον οποίο ο Alpha δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια από τις 4 άδειες, παρά την πρόταση των 61 εκατομμυρίων ευρώ.

    kontominas-dim-max-3Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έγινε αντιληπτός από τους φωτογράφους να αποχωρεί από το πρωθυπουργικό μέγαρο γύρω στις 15:45  σήμερα, την ώρα που στο Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζονταν οι διεργασίες για τον επικείμενο ανασχηματισμό.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επίσκεψης του κ. Κοντομηνά στην Ηρώδου Αττικού, ωστόσο εικάζεται πως η επίσκεψη είχε να κάνει με τις εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο μετά και από την απόφαση για την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά από το ΣτΕ, αλλά και τις νέες τροπολογίες που ψηφίσθηκαν από την Βουλή.

    Άγνωστα παραμένουν και τα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε ο πρόεδρος της DEMCO, καθώς την ώρα της επίσκεψης το Μέγαρο Μαξίμου βρισκόταν σε… αναβρασμό, λόγω του ανασχηματισμού που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών.

    Ο πρωθυπουργός φαίνεται να στηρίζει, πάντως, τον στενότερό του συνεργάτη Νίκο Παππά, ο οποίος είναι μεταξύ του να παραμείνει υπουργός Επικρατείας ή να αναλάβει όλο τον τομέα της ανάπτυξης. Φήμες, ωστόσο, υποστηρίζουν πως ο κ. Παππάς ενδέχεται να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του νέου υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

    Μιλώντας χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νίκος Παππάς επανέλαβε πως «και οι άδειες θα δοθούν και τίμημα θα υπάρξει», ενώ ζήτησε να συμβάλουν όλοι προκειμένου στη Διάσκεψη της προσεχούς Δευτέρας να συγκροτηθεί το ΕΣΡ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκληραίνει τη στάση του ο Κοντομηνάς – Από το πλατό της Μενεγάκη διαμηνύει: Ο Alpha δεν πωλείται! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανασχηματισμός: Τα πάνω-κάτω στην κυβέρνηση. Έκπληξη ο Νίκος Παππάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διάσταση απόψεων Παππά-Βούτση Χάσμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης για το ΕΣΡ



    ΣΧΟΛΙΑ