• What's happening

    Mετά την τηλεόραση ο Σαββίδης τα αλλάζει όλα και στο Makedonia Palace! Στην τελική ευθεία το Remake του ιστορικού ξενοδοχείου (video)!

    Ιβάν


    Ως σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης το Makedonia Palace. Στην τελική ευθεία το εντυπωσιακό λίφτινγκ του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης από το επιτελείο του ομογενούς επιχειρηματία. Τον Απρίλιο του 2017 το Μakedonia Palace ανοίγει και πάλι τις πόρτες του καθώς το πρόγραμμα ανακαίνισης “REMAKE project”, συνολικού κόστους 12,4 εκατ.ευρώ, εισήλθε πια στην τελική του ευθεία!

    makedoniapalace1

    Η πρώτη φάση του Remake Project του Makedonia Palace ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία εντός του Σεπτεμβρίου 2016. Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης πλέον διαθέτει τρεις ανακαινισμένους ορόφους (6ος, 7ος και 8ος όροφος) που συνδυάζουν αρμονικά το σύγχρονο design με τη λιτή πολυτέλεια, χαρακτηριστικά αναπόσπαστα του DNA του ξενοδοχείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους ανακαινισμένους ορόφους έχουν ενοποιηθεί κάποια από τα τυπικά δωμάτια με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου τύπου δωματίου, του connecting-room – κατάλληλο για τη φιλοξενία οικογενειών.

    makedoniapalace2makedoniapalace3

    Η δεύτερη και τελική φάση του προγράμματος ανακαίνισης του Makedonia Palace, θα αρχίσει τον Ιανουάριο και θα περιλαμβάνει την ανακαίνιση των απομεινάντων ορόφων (από τον πρώτο έως τον πέμπτο), των υπόλοιπων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς επίσης και όλων των εξωτερικών όψεων του ξενοδοχείου.

    vogiatzns
    Π.Βογιατζής, Hotel Manager του Makedonia Palace

    Όπως υπογραμμίζει στη συνέντευξή του στο tornonews.gr  ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ.Περικλής Βογιατζής, το νέο MAKEDONIA PALACE θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά πολύ περισσότερο στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών.

    Η ανακαίνιση, τονίζει, θα δώσει αίγλη στη θέση και στην κληρονομιά του ξενοδοχείου, το οποίο θα εξυπηρετεί ιδανικά όλα τα είδη των τουριστικών προϊόντων. Εκτίμηση του κ. Βογιατζή είναι ότι τo ανακαινισμένο MAKEDONIA PALACE θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μια ισχυρή ανταγωνιστική πρόταση για το International Travel Account, από την εγχώρια και τις βαλκανικές αγορές, τις δυτικοευρωπαϊκές αγορές, τη ρωσική, τις ΗΠΑ και, φυσικά, την αναδυόμενη κινεζική και τις αγορές της Μέσης Ανατολής”.

    Διαβάστε τη συνέντευξη του κ.Περικλή Βογιατζή:

    Πρόσφατα ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ανακαίνισης του MAKEDONIA PALACE. Τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το πρόγραμμα; Ποιο είναι το οικονομικό μέγεθος αυτής της επένδυσης;

    -Το REMAKE Project αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα ριζικής ανανέωσης του ξενοδοχείου MAKEDONIA PALACE στην πολυετή ιστορία του. Στο πλαίσιο του προγράμματος, το ξενοδοχείο μας θα έχει ως τον Απρίλιο του 2017 μια πλήρως αναβαθμισμένη, σύγχρονη μορφή με στοιχεία λιτής πολυτέλειας, που αποτελούν άλλωστε και τα κυρία χαρακτηριστικά του DNA του ξενοδοχείου μας. Η επένδυση αυτή αναμένεται να ξεπεράσει τα 12,4 εκ. ευρώ, γεγονός που την καθιστά ως μια από τις μεγαλύτερες στον ξενοδοχειακό τομέα στη χώρα μας.

    -Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος; Σε ποιο στάδιο βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι εργασίες; 

    -Η υλοποίηση του REMAKE Project πραγματοποιείται σε δυο στάδια. Το πρώτο στάδιο που αφορά την ανακαίνιση των τριών πάνω ορόφων (6ου, 7ου και 8ου) ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες και έχει ήδη αποσπάσει ιδιαιτέρως θετικά σχόλια από τους ανθρώπους που έχουν επισκεφτεί το ξενοδοχείο μας όλες αυτές τις μέρες. Αξίζει να αναφερθεί ότι το σύνολο των επίπλων στα ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτει λιτές γραμμές, χρωματική ισορροπία και γεωμετρίες, καθώς επίσης και ζεστά, γήινα υλικά, ενώ όλοι οι χώροι διαθέτουν υπερσύγχρονες παροχές.

    Η δεύτερη και τελική φάση του προγράμματος ανακαίνισης του MAKEDONIA PALACE θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017 και θα περιλαμβάνει την ανακαίνιση των απομεινάντων ορόφων (από τον πρώτο έως τον πέμπτο), των υπόλοιπων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς επίσης και όλων των εξωτερικών όψεων του ξενοδοχείου.

    -Πώς θα αντιμετωπίσετε τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου; Τι προβλέπεται να γίνει;

    -Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου θα υποστούν σημαντικές αισθητικές και όχι μόνο αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές αφορούν το χώρο της ρεσεψιόν και του κεντρικού εστιατορίου – μπαρ, που πλέον μετακινούνται προς την παραλία, καθώς επίσης και ενός νέου χώρου στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο – μπαρ θα προσφέρει εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τον Λευκό Πύργο. Παράλληλα, δημιουργούνται, αναβαθμισμένη αίθουσα συνεδρίων, ένα ballroom 900 τ.μ., ένα λειτουργικό συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ. και ένα spa center 450 τ.μ. με στόχο την ενίσχυση του ξενοδοχείου στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού.

    -Είναι γνωστό ότι το MAKEDONIA PALACE είναι ένα ξενοδοχείο κομβικής σημασίας για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πιστεύετε ότι η ανακαίνιση αυτή θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη; 

    -Στόχος του REMAKE Project είναι να μετατρέψει το MAKEDONIA PALACE σε σημείο αναφοράς στο χώρο του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά πολύ περισσότερο στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών. Η ανακαίνιση θα δώσει αίγλη στη θέση και στην κληρονομιά του ξενοδοχείου, το οποίο θα εξυπηρετεί ιδανικά όλα τα είδη των τουριστικών προϊόντων. Τo ανακαινισμένο MAKEDONIA PALACE θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μια ισχυρή ανταγωνιστική πρόταση για το International Travel Account, από την εγχώρια και τις βαλκανικές αγορές, τις δυτικοευρωπαϊκές αγορές, τη ρωσική, τις ΗΠΑ και, φυσικά, την αναδυόμενη κινεζική και τις αγορές της Μέσης Ανατολής.

    -Ποιο είναι ακριβώς το πελατολόγιο που θα διεκδικήσει μετά την αναβάθμισή του το MAKEDONIA PALACE; 

    -Ο διεθνής ταξιδιωτικός savvy με υψηλή αγοραστική δύναμη και φιλοσοφία “διάλειμμα στην πόλη” θα είναι ο πελάτης-στόχος του αναβαθμισμένου MAKEDONIA PALACE.

    Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται πλέον σε πλεονεκτικότερη θέση για να διεκδικήσει υψηλότερο επίπεδο πελατών. Οι νέες αγορές στις οποίες στοχεύει πλέον το MAKEDONIA PALACE χαρακτηρίζονται από σημαντικά αυξανόμενη αγοραστική δύναμη και έχουν σήμερα αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Βόρεια Ελλάδα. Μέσω της αναβάθμισης της συνολικότερης προσφερόμενης εμπειρίας, το ξενοδοχείο μας θα προσελκύσει νέα κοινά που έως σήμερα δεν μπορούσε λόγω των υψηλών ποιοτικών κριτηρίων τους, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά την κερδοφορία του.

    Διαβάστε ακόμα: Ιβάν Σαββίδης: Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου για το νέο κανάλι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Παπαδόπουλος: Η μεγάλη αποτυχία. Στις τράπεζες πλέον η υπερχρεωμένη Forthnet

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη ανατροπή: Κούρεμα δανείων 80% από τις τράπεζες. Τι θα γίνει με τα κόκκινα στεγαστικά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ