• What's happening

    Γιάννης Σπαλιάρας: Τι είπε για την ατυχή του δήλωση για τους «λαθρομετανάστες» και το Survivor

    Σπαλιάρας


    Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε σχετικά με την ατυχή του δήλωση στο Πανόραμα για τις συνθήκες διαβίωσης στο Survivor.

    «Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε» είχε πει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος θέλησε να απολογηθεί για την ατυχή του δήλωση. Δυστυχώς πέρα από ένα απλό συγγνώμη, συνέχισε εξηγώντας τι ήθελε στην πραγματικότητα να πει.

    «Τους δύο πρώτους μήνες οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες, κι εγώ θέλοντας να δείξω σε πόσο δύσκολο σημείο μας έφερε η πείνα έκανα και μια ατυχέστατη δήλωση, που είπα ότι «οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς». Εννοούσα τις συνθήκες κυρίως της διαβίωσης και όχι τις καταβολές και το backround που έχει ο καθένας και το κίνητρο. Γιατί είναι πολύ διαφορετικό ένας άνθρωπος να εγκαταλείπει το σπίτι του και να γίνεται πρόσφυγας επειδή πέφτουν βόμβες ή γίνεται πόλεμος, ή δεν έχει να φάει και πολύ διαφορετικό ένας άνθρωπος που πληρώνεται και μπαίνει σε ένα παιχνίδι.

    Εγώ το είπα θέλοντας να δείξω ότι νιώθαμε σαν άστεγοι και για να δώσω έμφαση στις συνθήκες και όχι στο κίνητρο. Εννοούσα τους άστεγους, και αν πρόσβαλα κάποιους πρόσφυγες ή κάποιους ανθρώπους που οι συγγενείς τους ή οι οικογένειές τους είναι προσφυγικές. Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Εννοούσα τις συνθήκες διαβίωσης και όχι το κίνητρο. Εννοούσα τους άστεγους. Γιατί όταν βρέχεσαι για τρεις μέρες και έρχεται στο μυαλό σου πως ζουν οι άστεγοι, σκεφτόμουν ότι χώνονται σε μια πολυκατοικία και αποφεύγουν το νερό. Ήθελα να εστιάσω στις συνθήκες. Ούτε ρατσιστικά το είπα. Οι θέσεις μου είναι γνωστές» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Φαίη Σκορδά άλλαξε θέμα προσπαθώντας να τον προστατεύσει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: To λιλιπούτειο κατοικημένο νησί του Κορινθιακού που ήθελε να αγοράσει ο Ωνάσης (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο «άγνωστος» Ματέο και η ζωή του πριν την Ελένη: Οι σπουδές, η Νέα Υόρκη, τα Άχλα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 6 + 1 εναλλακτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο



    ΣΧΟΛΙΑ