ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι γύρευε ο Κυριακού στο Νταβός, η Αγάτσα, ο Περδικάρης και τα παρασκήνια του ΑΠΕ, γιατί ο Οντόνι δεν πούλησε στον Πολίτη, ποια η τύχη Ρέβη και Κουρδή και το κανάλι της Ελεονώρας
Σκληρή κόντρα Νίκου Παππά και Χάρη Θεοχάρη έχει ξεσπάσει με αντικείμενο τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ στις γιγαντοθόνες του Μετρό.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, κατηγορεί τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά ότι “μεταδίδει από οθόνες στους σταθμούς του μετρό την κυβερνητική προπαγάνδα στα εκατομμύρια των επιβατών που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τη συνεργασία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων”. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφέρεται στη νέα υπηρεσία του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οποία περιλαμβάνει τη μετάδοση σε οθόνες του Μετρό, 20 φωτογραφικών καρέ που επικρατούν στον ειδησεογραφία της ημέρας.
Ειδικότερα, σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, αναφέρει η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ έγινε «εν κρυπτώ σαν να επρόκειτο για κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ήταν αποκαλυπτικός. Δε θέλει -είπε- ο χρόνος μεταφοράς των Αθηναίων να είναι χρόνος «νεκρός».
Απαντώντας ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ κ.Μ.Ψύλος με σχετική ανάρτησή του στην ελεύθερη ιστοσελίδα του πρακτορείου υποστηρίζει ότι “η κατηγορία αυτή είναι τουλάχιστον ατυχή, καθώς κάθε άλλη ερμηνεία μπορεί να εκληφθεί μονάχα ως ευθεία προσβολή κατά των δημοσιογράφων του εθνικού πρακτορείου της χώρας. Προσκαλούμε τον κ. Θεοχάρη να μεταβεί όποτε θέλει και σε όποιον σταθμό του μετρό επιθυμεί, προκειμένου να διαπιστώσει το περιεχόμενο των φωτοειδήσεων της υπηρεσίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ προς τη ΣΤΑ.ΣΥ.”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι αλήθεια. Αθώος ο Λαυρεντιάδης με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατηγορούσαν για χειραγώγηση της Alapis
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Οικονόμου: Μαζική αποχώρηση των επενδυτών από τη Dryships. Πώς θα σώσει τη μετοχή ο εφοπλιστής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Άλμα 44% στα κέρδη του 2025 στα €943,3 εκατ. και διανομή μερίσματος €519 εκατ. προς τους μετόχους
- Επίδομα Παιδιού 2026: Τα κρίσιμα σημεία για να μη χάσετε την πληρωμή της 31ης Μαρτίου – Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα Α21
- Netflix: Αρνείται να αυξήσει την προσφορά της για την εξαγορά της Warner Bros, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στην Paramount
- Το ΔΝΤ επιβεβαιώνει τη χορήγηση δανείου 8,1 δισεκ. δολαρίων στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.