• What's happening

    Κρατική προπάγανδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Μετρό – Κόντρα Ν.Παππά και Χ. Θεοχάρη


    Σκληρή κόντρα Νίκου Παππά και Χάρη Θεοχάρη έχει ξεσπάσει με αντικείμενο τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ στις γιγαντοθόνες του Μετρό. 

    Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, κατηγορεί τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά ότι “μεταδίδει από οθόνες στους σταθμούς του μετρό την κυβερνητική προπαγάνδα στα εκατομμύρια των επιβατών που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τη συνεργασία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων”. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφέρεται στη νέα υπηρεσία του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οποία περιλαμβάνει τη μετάδοση σε οθόνες του Μετρό, 20 φωτογραφικών καρέ που επικρατούν στον ειδησεογραφία της ημέρας.

    Ειδικότερα, σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, αναφέρει η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ έγινε «εν κρυπτώ σαν να επρόκειτο για κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ήταν αποκαλυπτικός. Δε θέλει -είπε- ο χρόνος μεταφοράς των Αθηναίων να είναι χρόνος «νεκρός».

    Απαντώντας ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ κ.Μ.Ψύλος με σχετική ανάρτησή του στην ελεύθερη ιστοσελίδα του πρακτορείου υποστηρίζει ότι “η κατηγορία αυτή είναι τουλάχιστον ατυχή, καθώς κάθε άλλη ερμηνεία μπορεί να εκληφθεί μονάχα ως ευθεία προσβολή κατά των δημοσιογράφων του εθνικού πρακτορείου της χώρας. Προσκαλούμε τον κ. Θεοχάρη να μεταβεί όποτε θέλει και σε όποιον σταθμό του μετρό επιθυμεί, προκειμένου να διαπιστώσει το περιεχόμενο των φωτοειδήσεων της υπηρεσίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ προς τη ΣΤΑ.ΣΥ.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι αλήθεια. Αθώος ο Λαυρεντιάδης με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατηγορούσαν για χειραγώγηση της Alapis

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Οικονόμου: Μαζική αποχώρηση των επενδυτών από τη Dryships. Πώς θα σώσει τη μετοχή ο εφοπλιστής



    ΣΧΟΛΙΑ