• What's happening

    Ιβάν Σαββίδης: Αγοράζει τις μετοχές της “ΣΟΥΡΩΤΗ” με άμεση καταβολή χρημάτων

    • NewsRoom
    Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης


    Άμεση καταβολή των χρημάτων με ταυτόχρονη μεταβίβαση των μετοχών ορίζει ο Ιβάν Σαββίδης και η εταιρεία του για την αγορά της “ΣΟΥΡΩΤΗ”. Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ξεκινά και επίσημα πλέον η διαδικασία αγοράς των μετοχών από τον επιχειρηματία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξαιτίας του έντονου ενδιαφέροντος που παρουσιάζεται, οι μέτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται, από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και για όλες τις εργάσιμες μέρες έως και την Τρίτη 8η Νοεμβρίου και ώρες 12.00-20.00, εκτός από το ξενοδοχείο “MAKEDONIA PALACE” και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αθανασίου Διάκου και Κανάρη, στη Σουρωτή, έναντι του επετειακού καταστήματος της ομώνυμης εταιρείας προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αγοράς των μετοχών.

    Σημειώνεται ότι ταυτόχρονα με την υπογραφή για τη μεταβίβαση των μετοχών, θα πραγματοποιείται άμεση καταβολή του συνολικού τιμήματος μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης, μπήκε δυναμικά στην εξαγορά της εταιρείας, ανατρέποντας το πλάνο της Coca Cola να ελέγξει την πολυμετοχική εταιρεία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να εμπλακεί στην υπόθεση της Σουρωτής μετά από εκκλήσεις των εργαζομένων και των μικρομετόχων της εταιρείας ενώ αναμένεται να προxωρήσει στην εξυγίανση της επιχείρησης, διατηρώντας τις θέσεις εργασίας.

    Όπως είναι εύλογο, η προσφορά Σαββίδη άλλαξε τα δεδομένα και νίκησε όπως φαίνεται τη μεγάλη μάχη απέναντι στην οικογένεια Δαυίδ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρίας Σουρωτή. Μετά την προσπάθεια του Αναστάση Δαυίδ να καθησυχάσει τους μετόχους της Σουρωτή ΑΕ και να τους πείσει ότι αν αγοράσει τις μετοχές τους ο όμιλος Coca Cola HBC θα στηρίξει και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ιστορικού ελληνικού brand, ο Ιβάν Σαββίδης πέρασε στην αντεπίθεση βρίσκοντας σύμμαχο στην εταιρία First Athens Corporate Finance.

    Το fund, που είχε εξαρχής δείξει ενδιαφέρον συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Σουρωτή Α.Ε. ανακοίνωσε ότι θα δώσει το ποσοστό που κατέχει στην εταιρία στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαββίδης vs Δαυίδ: Επίθεση κατά μέτωπο του Ιβάν για τη Σουρωτή Α.Ε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mετά την τηλεόραση ο Σαββίδης τα αλλάζει όλα και στο Makedonia Palace! Στην τελική ευθεία το Remake του ιστορικού ξενοδοχείου (video)!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ