ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Aeromexico, όταν οι επιβάτες είδαν ένα δηλητηριώδες φίδι να προσπαθεί να “δραπετεύσει” από τον χώρο των αποσκευών προς την καμπίνα των επιβατών.
Το φίδι, μια πράσινη έχιδνα, για άγνωστο λόγο βρέθηκε να ταξιδεύει μαζί με τις αποσκευές της πτήσης με αφετηρία το Τορρεόν και τελικό προορισμό την Πόλη του Μεξικού.
Τελικά την λύση έδωσε ένας από τους επιβάτες που, σε συνεργασία με το πλήρωμα, κατόρθωσε να πιάσει το φίδι με μια κουβέρτα.
Το αεροσκάφος πραγματοποίησε έκτακτης προσγείωσης, οι ειδικοί φρόντισαν να απομακρύνουν τον “λαθρεπιβάτη” και η πτήση συνεχίστηκε κανονικά.
Τώρα η εταιρεία προσπαθεί να βρει με ποιο τρόπο μπήκε στο σκάφος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: Επενδύσεις σε λιμάνια και ναυτιλία ύψους 1,5 δισ. ευρώ τα επόμενα χρόνια
- Μαρινάκης: Αν το 2027 δεν πετύχουμε τους στόχους μας, τότε είμαι βέβαιος, ότι όλα όσα συζητάμε δεν θα είναι δεδομένα
- Χατζηδάκης για αγρότες: Τα προβλήματα απαιτούν διάλογο, δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση με τελεσίγραφα
- Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα Ναυπηγεία και ποιοι ερίζουν για τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ελευσίνας