• What's happening

    Το… δάχτυλο του Trump “απάντησε” στους επικριτές του

    • NewsRoom
    trump

    Donald Trump


    Μία εικόνα χίλιες λέξεις λέει ο σοφός λαός μας και στην περίπτωση του Trump, μάλλον ισχύει απόλυτα. Ο νέος πλανητάρχης, πριν αναδειχθεί στην κορυφή του αμερικανικού κράτους και του παγκόσμιου πολιτικού σκηνικού, κατηγορήθηκε για πολλά, αντιμετωπίστηκε αρνητικά αλλά αυτός ακάθεκτος συνέχισε την πορεία του, γνωρίζοντας καλύτερα από όλους πως η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση, με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει.

    Καθώς λοιπόν και τα δύο αμερικανικά πολιτικά στρατόπεδα, παρακολουθούσαν με αγωνία την έκβαση των εκλογών και περίμεναν να μάθουν τα αποτελέσματα, ο γνωστός και ζάμπλουτος επιχειρηματίας, σχεδόν ατάραχος έβλεπε να “σκάνε” ένα-ένα τα αποτελέσματα από τις κάλπες που στήθηκαν στις πολιτείες των ΗΠΑ.

    Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, ο Donald Trump, εν μέσω πανηγυρισμών και έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Melania αλλά και τον κυβερνήτη της Ιντιάνα Mike Pence και νυν αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, παραμένει σχεδόν απαθής…

    TRUMP
    Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, παρακολουθεί σχεδόν απαθής την έκβαση των αποτελεσμάτων

    Βέβαια δεν μπορούμε να καταλήξουμε και απόλυτα σε αυτό τον χαρακτηρισμό καθώς η στάση του σώματός του και δη του χεριού και των …δαχτύλων του, μόνο απαθής και διακριτική δεν είναι!

    Θα μου πείτε τυχαίο, όμως ποιος μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος με το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ; Κανείς θα σας απαντήσω εγώ και θα συνεχίσω διερωτώμενη… “Λέτε με αυτόν τον τρόπο να απαντάει στους επικριτές του;”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκλογές ΗΠΑ: Ελληνικός Αρμαγεδδών-Ηχηρό χαστούκι για την ελληνική κυβέρνηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκαλεί ο Καμμένος: Δίνει συγχαρητήρια στον Τραμπ για την εκλογή του την ώρα που η κυβέρνηση παραμένει “παγωμένη”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκλογές ΗΠΑ: Άνοιξε την… αγκαλιά του ο Τραμπ – «Θα είμαι ο πρόεδρος όλων των Αμερικανών»



    ΣΧΟΛΙΑ