• What's happening

    Χίλαρι Κλίντον: Ο Ντόναλτ Τράμπ θα είναι ο πρόεδρος μας!


    Με εμφανή την απογοήτευση αλλά και την κούραση των τελευταίων μηνών, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών κα. Χίλαρι Κλίντον ζήτησε από τους ψηφοφόρους της να δώσουν μια “ευκαιρία” στον Ντόναλτ Τράμπ να ηγηθεί της Αμερικής.

    Απευθυνόμενη, από το ξενοδοχείο New Yorker Hotel στο Μανχάταν, λίγες ώρες μετά την ήττα της από τον Τράμπ, σε υποστηρικτές και συνεργάτες της και έχοντας στο πλάι της τον σύζυγο της Μπίλ Κλίντον, αφού τους ευχαρίστησε θερμά, τόνισε χαρακτηριστικά ότι “ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι πρόεδρός μας”.

    “Ελπίζω ότι θα είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και εργαστήκαμε σκληρά. Και λυπάμαι που δεν κερδίσαμε. Αλλά νιώθω υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για την όμορφη, δημιουργική, γεμάτη ενέργεια προεκλογική  καμπάνια. Το ότι ήμουν υποψήφια σας ήταν μεγάλη τιμή. Ξέρω πόσο απογοητευμένο νιώθετε γιατί νιώθω και εγώ το ίδιο. Είναι οδυνηρό και θα είναι για πολύ καιρό αλλά θέλω να θυμάστε αυτό: η καμπάνια δεν ήταν μόνο για έναν άνθρωπο και μία εκλογική μάχη αλλά για τη χώρα. Εξακολουθώ να πιστεύω στην Αμερική. Και αν το πιστεύετε πρέπει να αποδεχθείτε το αποτέλεσμα. Σεβόμαστε την ομαλή μετάβαση της εξουσίας. Σεβόμαστε τις αξίες της ελευθερίας της γνώμης και πρέπει να τις υπερασπιστούμε”.

    Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να ηγηθεί”, πρόσθεσε, σε μια επίδειξη υψηλού πολιτικού πολιτισμού.

    Η Κλίντον, μάλιστα, δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Ντόναλντ Τραμπ καλώντας τον να εργαστούν μαζί για τη χώρα. Βέβαια, εξήγησε πως η χώρα «είναι περισσότερο διχασμένη από αυτό που πιστεύαμε», ζητώντας εντούτοις από τους ψηφοφόρους της να αποδεχθούν το εκλογικό αποτέλεσμα.

    Στη συνέχεια, τόνισε πως πιστεύει ότι το αμερικανικό όνειρο αφορά σε όλους τους ανθρώπους, τους μετανάστες, τα μέλη της κοινότητας LGBT, τους ανθρώπους με αναπηρίες, όλους.

    Στην πρώτη σειρά του κοινού βρίσκονταν στενοί συνεργάτες της, καθώς και χρηματοδότες, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, ενώ λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας της κυριαρχούσε η μελωδία του «Ain’t No Mountain High Enough» του Marvin Gaye, αλλά και τραγούδια του θερμού υποστηρικτή της, Μπρους Σπρίνγκστιν.

    Στο πλευρό της βρέθηκε και ο Τιμ Κέιν, ο οποίος ήταν υποψήφιος αντιπρόεδρος και δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για την Κλίντον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Κοπελούζος στο mononews: Εύχομαι η ελληνική κυβέρνηση να αποκτήσει καλές σχέσεις με τον Trump

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρεμα έκλεισε το ΧΑ μετά τη νίκη Τράμπ – ΟΠΑΠ και Τιτάνας οι κερδισμένοι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλειστηριασμοί: «Έξω τώρα τα κοράκια». Σηκωτοί έφυγαν οι συμβολαιογράφοι απο το Ειρηνοδικείο(video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ