• What's happening

    Οι 10 πιο πλούσιοι celebrities του κόσμου έφτασαν και κοστίζουν….

    • NewsRoom
    Μαντόνα


    Πλούσιοι σίγουρα, ωραίοι, παίζεται ανάλογα το γούστο, ταλαντούχοι (αν όχι, τότε πολύ τυχεροί) είναι όλα αυτά χαρακτηριστικά των 10 πλουσιότερων celebrities στον κόσμο. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τη λίστα του Wealth-x, μία εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με έρευνες για όσους διαθέτουν τόλμη, γοητεία και θησαυροφυλάκια.

    Ναι, όλοι θα θέλαμε να τους έχουμε φίλους, αλλά δυστυχώς, για εμάς οι περισσότεροι από τις celebrities που ακολουθούν δε μένουν στην …Αθήνα- ναι εκεί εστιάζω την έλλειψη επικοιωνίας και οποιασδήποτε προσωπικής σχέσης, μαζί τους. Αλλιώς, γείτονες και κολλητοί.

    Anyway,  δέχομαι τη μοίρα μου και έχοντας σώας τας φρένας – γιατί μιλάμε για άλλα μεγέθη, εντελώς- σας παρουσιάζω τη λίστα των πιο πλούσιων celebrities,  που κυριαρχούν στη δημόσια σκηνή.

    Jay - zΚάπως έτσι η πρώτη αξιοζήλευτη 10άδα των βαθύπλουτων, διάσημων celebrities ξεκινά με τον Jay-J στην τελευταία θέση (καλά δεν είναι να τον λυπάσαι κιόλας). Στα 45 του χρόνια, με μία Beyonce και έναν Μπλε Κισσό ( το όνομα της κόρης του είναι αυτό) στο πλευρό του, ο 21 φορές υποψήφιος για Grammy, ράπερ έχει στην κατοχή του περί τα 570 εκατ. δολαρια. Και αν αυτό το συμψηφίσεις με τα έσοδα της συζύγου, οι εν λόγω celebrities διαμορφώνουν μαζί το πρώτο ζευγάρι στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, που κοστίζει κάτι παραπάνω από ένα δις δολάρια.

    9-lebron-jamesΜία θέση πιο κάτω, ο άσσος του NBA, LeBron James. Η επιτυχία του στα τερέν των γηπέδων μεταφράζεται σε 600 εκατ. δολάρια, ποσό που τον καθιστά τον νεότερο ζάμπλουτο της λίστας. Και αν σκεφτεί κανείς ότι έχει ακόμα χρόνια μπροστά του, είμαι πεπεισμένη ότι θα τον δούμε και θα τον ξαναδούμε σε τέτοιες λίστες.

    8-bono.jpgΠαλιός γνώριμος, μόνιμος κάτοικος …λιστών με πλούσιους και ιδιαίτερα ευαίσθητος με ανθρωπιστικά θέματα, ο Bono, στα 56 του χρόνια, έχει στο πορτοφόλι του 610 εκατ. δολαρια, τα οποία υποθέτω ότι τα έχει βγάλει … with or without us.

    mccartneyΤο μόνο εν ζωή “σκαθάρι”, ο Paul McCartney, στα 74 του χρόνια, έχει μαζέψει για τα γεράματά του 690 εκατ. δολάρια, τα οποία δεν τα λές και λίγα. Ο sir Paul μάλιστα φέρει και τον τίτλο του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη στη Μεγάλη Βρετανία με τις πωλήσεις των άλμπουμ του να έχουν αγγίξει τα 700 εκατ. δολάρια και 22 νούμερο βρετανικά άλμπουμ να έχουν φτάσει στο νούμερο 1 των charts.

    celine dionΠαραμένουμε στα μουσικά με τη Céline Dion, μοναδική εκπρόσωπος των celebrities, που κατάγονται από τον Καναδά, να βρίσκεται στην 6η θέση. 48 χρονών, χήρα πια, η Καναδή τραγουδίστρια με τη μαγική για κάποιους φωνή και τα 5 Grammy ξεκίνησε στα 12 της χρόνια και έκτοτε έχει μαζέψει περί τα 700 εκατ. δολάρια. Βέβαια, σε αυτό συνέβαλε και ο σύζυγος, René Angélilο, ο οποίος μάλιστα την ανακάλυψε και έπετα έγινε και μάνατζέρ της. Οικογενειακή φάμπρικα δηλαδή.

    dr. dreΣτην πρώτη πεντάδα, ξεπροβάλει ο ράπερ Dr. Dre, 51 ετών με 730 εκατ. δολάρια στην τσέπη. Ο Andre Young, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μετρά χρόνια στο μουσικό κουρμπέτι, ενώ πέρισυ έκανε ντεμπούτο η η κινηματογραφική του βιογραφία, “Straight Outta Compton,” συγκεντρώνοντας 200 εκατ. δολάρια.

    puff daddyΜία θέση πιο κάτω, στο νούμερο 4  της λίστας με τους πιο πλούσιους celebrities, ο Puff Daddy. Το κακό παιδί της ραπ, υπολογίζεται στα 780 εκατ. δολάρια και οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν ονόματα όπως οι Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Mariah Carey και Lil’ Kim.

    jerry seinfieldΦεύγουμε από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία για να κάνει την είσοδό του στη θέση νούμερο 3, ο κωμικός Jerry Seinfeld. 62 ετών σήμερα, όχι ιδιαίτερα γνωστός στα ελληνικά δρώμενα (κάτι σειρές τον έδειχναν παλιά σε επαλάληψη), ο τύπος αυτός κοστολογείται στα 860 εκατ. δολάρια.

    Tiger WoodsΜία θέση πριν την κορυφή, ο άτακτος – κατά πολλά δημοσιεύματα- ανά καιρούς ο γκόλφερ Tiger Woods. “Χρυσό” παιδί, έχει πια 40αρίσει αλλά τα έσοδά του δεν παύουν να αυξάνονται και να τον εμφανίζουν σε λίστες με ζάμπλουτους τύπου “Δυναστεία”. Σήμερα, μετρά 900 εκατ. δολάρια.

    MadonnaΕπιτέλους, κορυφή με τη μία και μοναδική Βασίλισσα της ποπ. Η Madonna, η top των celebrities ανά τον κόσμο. Τι κι αν έχουν βγει χίλιες δυο που της μοιάζουν και απειλούν ανά διαστήματα να της πάρουν τη θέση; Τι κι αν έχει χωρίσει, έχει ερωτευτεί, έχει ξαναχωρίσει από άπειρους 20άχρονους, χορευτές, σκηνοθέτες, κ.λπ; Τι κι αν ψάνχει να υιοθετήσει ό,τι ορφανό κυκλοφορεί σε κάθε γνωστή και άγνωστη χώρα τούτου του δύσμοιρου πλανήτη, η Madonna παραμένει queen of all. Και αυτό το αποδεικνύουν τα 900 εκατ. δολάρια. Material Girl rules!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/tous-pire-5-chronia-alla-telika-instagram-apektise-polipothito-zoom/70768



    ΣΧΟΛΙΑ